עבור לתוכן

מסך דק למשחקים?

Featured Replies

פורסם

איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?

פורסם

Samsung 710T

או

LG L1730B

אני בטוח שאתה יכול לחפש אותם בגוגל...

או לחפש פה בפורום דיונים על מסכי LCD17 כי יש מאות כאלה

הנושא חרוש....

פורסם

מה בדבר LG TFT 17" 1730S? איך המסך הזה? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ב-2,000? זה מאד חשוב, כי עכשיו אני מוכר את המסך הישן שלי.

פורסם

Chymes אתה רוצה לשאול את השאלה בעוד כמה דיונים?

2 דיונים לא מספיק?

ל-1730S אין DVI וכיוון גובה ול-1730B יש

פורסם

ומה בדיוק זה אומר? איך זה משפיע על התצוגה?

פורסם

יש גם דגם יותר חדש ל LG ,ה Q עם DVI ו8 MS.

פורסם

DVI חיבור דיגטלי איכותי יותר מחיבור רגיל

למידע נוסף - חיפוש!

פורסם

תגידו , כל פעם שמישהו ישאל שאלה אתם תפנו אותו לחיפוש ? בשביל מה יש פורום (נכון שזה מרגיז שהוא נדחף אבל בכל זאת אם אתם לא יכולים לענות אל תענו ואל תפנו לחיפוש).

לפי דעתי קיימות אופציות עדיפות מכל המסכים שהוצעו פה , כמו וויסוניק ve710, או iiyama E-430S-W (לא ראיתי אותו)ואם ניתן להשיג -e431 שהוא אחד המסכים הטובים ביותר שראיתי .

פורסם

תגידו , כל פעם שמישהו ישאל שאלה אתם תפנו אותו לחיפוש ? בשביל מה יש פורום (נכון שזה מרגיז שהוא נדחף אבל בכל זאת אם אתם לא יכולים לענות אל תענו ואל תפנו לחיפוש).

לפי דעתי קיימות אופציות עדיפות מכל המסכים שהוצעו פה , כמו וויסוניק vg712, או iiyama E-430S-W (לא ראיתי אותו)ואם ניתן להשיג -e431 שהוא אחד המסכים הטובים ביותר שראיתי .

פורסם

לפי דעתי קיימות אופציות עדיפות מכל המסכים שהוצעו פה , כמו וויסוניק ve710, או iiyama E-430S-W (לא ראיתי אותו)ואם ניתן להשיג -e431 שהוא אחד המסכים הטובים ביותר שראיתי .

הVG712 לא עדיף על ה710T.

פורסם

תגידו , כל פעם שמישהו ישאל שאלה אתם תפנו אותו לחיפוש ?

אם הוא עצלן אז כן!

פורסם

הVG712 לא עדיף על ה710T.

אני חושב שאיכות התמונה עדיפה , אבל פותח הת'רד רוצה מסך למשחקים , ההצעה הטובה ביותר היא שילך לראות את כל המסכים ויחליט איזה הוא הכי אוהב .

פורסם

אין קשר ליכולת של כן לענות או לא לענות!

תפסיק לשחק אותה כאילו אתה תמים, פשוט מאוס לענות לכל תשובה 3789237628936 פעמים, שבעזרת 2 לחיצות בדיוק הוא יקבל אותה תשובה.

פורסם

כל הרעיון בפורום זה ליצור מאגר מידע גדול שיענה על כמה שיותר שאלות. אחרת היו קוראים לזה צ'אט. ועל נושא חרוש כמו זה ניתן לקבל תשובה הרבה יותר מהר ע"י חיפוש מאשר לחכות לתשובה של מישהו. זאת פשוט עצלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים