פורסם 2005 ביולי 1620 שנים שלוםיש לי בעיה במחשב שאני לא ממש יודע ממה היא נובעת.אני מקבל הודעת שגיאה , כמו שמופיעה בעמוד הזההתוכנית שנסגרת היא לא תמיד האקספלורר, זה יכול להיות כל תוכנית אחרת, גם אם אני משחק במשהו או כל דבר אחר,ומהספרים שמופיעים שם גם משתנים כל פעם שיש הודעת שגיאה שכזו.יש גם איזו תיקייה ספציפית שמקפיצה לי את ההודעה הזו, גם אחרי שהעברתי אותה להארד דיסק אחר,אבל כמו שכבר צייניתי זה לא רק המהתקייה הזו.חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיה עם הזכרון או ממערכת ההפעלה עצמהאבל איך אני יכול לבדוק את זה או לתקן את זהתודה לכל העונים.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים יצא לי פעם לטפל במחשב במקום העבודה שלי וכשהבוס שלי הוסיף זיכרון ג'נרי לאחד המחשבים תמיד הייתה מופיעה הבעיה הזאת עד שאמרתי לו להחליף את הזיכרון לאחד נורמלי...זה קרה לך פיתאום? פירמוט ניסית וזה עזר? הוספת חומרה חדשה שאתה זוכר שגרמה לזה?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר החלפתי הארד דיסקאבל הבעיה התחילה כמה חודשים אחרי זה...אני גם חושב שזה נובע מהזיכרוןאבל הוא איתי כבר למעלה משנהאני אנסה להוציא והלהכניס מחדשנראה אם זה ישנה משהו...למישהו יש עוד רעיונות?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים תנסה להוריד ולהריץ את זה:http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=255
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.