עבור לתוכן

מסך LCD 19" - Philips 190S5FG במחיר של 1850 ש"ח, שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח.

ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד!

ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה....

התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע......

תודה!

פורסם

מה השימושים שלך בדרך כלל?

מה זמן התגובה של המסך?

פורסם

המסך 12MS ממה שאני מבין, שזה אחלה, פיליפס חברה טובה (הפנאלים שלה ושל LG הם אותם פנאלים, הם מייצרים ביחד את הפנאלים) אם הוא נראה לך, קח אותו.

רק שים לב שאין לו DVI, אבל אם אין לך יציאה כזאת בכרטיס מסך אז זה לא משנה כ"כ.

פורסם
  • מחבר

יש לי כזאת יציאה, הבנתי שה-DVI יותר איכותי מ-VGA, אבל ההבדל כל כך משמעותי?

והמבצע הזה באמת באמת באמת משתלם , תסתכלו על המחירים של המסך הזה במקומות אחרים, זמן תגובה כמו שאמרו 12ms

והקונטרסט והבהירות לא כל כך טובים על הנייר, אבל המסך חד בהיר ונראה ממש טוב במציאות !

וזה הדהים אותי כמה שהמסך הזה נראה טוב ליד ה-Lite On שמציע 8ms 1:700 300.....הלייט און נראה כמו מסך בן 7 שנים שהצבעים שלו כבר לא משהו :kopfpatsch:

פורסם

יש לנו כמויות כאלה בטכניון

עבדתי עליו ולא התלהבתי יותר מידי

הסמסונג נותן תמונה טובה יותר

אבל המחיר חסר תחרות

פורסם
  • מחבר

מה שהדהים אותי זה ההבדל בין המסכים לעומת הנתונים על הדף..

כרגע אני עם מסך Mag 786FD בן 5 שנים.

אז....כזה מעבר, זה משהו רציני :)

במחירים האלה נמכרים ה-LCD האיכותיים 17" , אני ראיתי את הסמסונג 17 מול הפיליפס 19 והאיכות הייתה קרובה.....

הסמסונג לוקח, אבל לא בהרבה, אני מרוצה מהאיכות של הפיליפס ונראה לי שאני אלך עליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים