עבור לתוכן

מאוורר 120mm

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם:

Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN

Enermax UC-12FAB 120mm

יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.

פורסם

כמה מרעיש ה-ENERMAX?

לא מצאתי בלינק את הנתון הזה.

פורסם

א. לTT יש נתונים לא רעים בכלל... אפשר להשיג אותו בארץ?

ב. האנרמקס.. לא כתוב בשום מקום CFM ןDB שזה קצת מוזר.. אבל יש אותו בזיגזג

ג. כדאי לך להסתכל פה בזיגזג באזור של הממאוררים של "זיגזג" אתה תראה שם מאורר 120 עם נתונים מרשימים בהחלט.. שווה בדיקה

תהנה!

פורסם
  • מחבר

אפשר לקנות את הTT בפנדה במחיר דיי סימלי.

פורסם

אבל מה הכי שקט ?!?

פורסם

אם יש משהו שאני למדתי, ואתה בטח תלמד אותו בזמן הקרוב - זה לא להאמין למפרטים שTT נותנים למאוררים של עצמם. הם בד"כ ממעיטים בעוצמת הרעש שלהם, ומגזימים בכמות דיחפת האויר שלהם.

אם אתה קונה מאוור של 120 תיקח אחד של Enermax או/ו אם אתה מעוניין באחד טיפה יותר זול, שיש לו אחושילינג של דחיפת אויר תיקח את ה120 מ"מ הג'נריק שמוכרים בזיגזאג.

איפה לקנות אותם?

בwww.zigzag2000.co.il, בעיקר אם אתה מחליט ללכת על האנרמקס, כי עדיף לקנות ישירות מהיבואן הרשמי, מה שבטוח בטוח.

פורסם

Tt גנבים בטירוף.

בכסף שהם לוקחים על מאורר של 60mm

אפשר לקנות 3 מאוררי בית רגילים בגודל 30 סנטימטר.

איך הם לא מתביישים

פורסם

Tt גנבים בטירוף.

בכסף שהם לוקחים על מאורר של 60mm

אפשר לקנות 3 מאוררי בית רגילים בגודל 30 סנטימטר.

איך הם לא מתביישים

מה שאתה אמר כאן תקף על כל המאוורים למחשב, אם אתה מסתכל על כמה אתה משלם על מאוור של 80 מ"מ ועל מאורר ריצפתי לחדר....

פורסם

בגלל זה אני לא משלם, ואני לא מוכן להוציא כסף ולתמוך בגניבה שלהם.

עולה להם לייצר מקסימום 2 שקל כל מאורר קטן ומסכן, הם עושים רווח עצום.

אישית אני מוציא מאוררים מספקים, אבל יש לי מזגן בחדר וקפוא פה, אין לי

בעיה שאני צריך מאווררים.

פורסם

GO VYNC !!!

גם אני חושב כך ! ;)

בכל אופן רציתי לשאול מה ההבדל בין FULL TOWER ל MIDI TOWER (סליחה על ההתנחלות :smoke: ;) )

פורסם
  • מחבר

הגודל.

פורסם

אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.

Y.S. TECH, יש להם מאווררים בגדול שציינת שדוחפים יותר מ120CFM והם די שקטים, אני לא בטוח שתוכל למצוא אותם בארץ.

פורסם

שקטים? ממש לא.

ראשית הם דוחפים 131.5CFM.

שנית, הם אכן פולטים רעש הרבה יותר נעים לאוזן מדלטות למיניהן, אבל ההגדרה שקט לא קרובה לתאר את החיות הללו.

נ.ב, אני עשיתי בזוג מהמאווררים הללו שימו בפרויקט הראשון שלי: http://www.hwzone.co.il/gallery/album14

aam.jpg

פורסם

"הגודל."

GRRRRRRRRR מובן שהגודל! אבל איפה הוא בא לידי ביטוי ? במקום הכוננים? באורך? בגובה? :bash:

פורסם

בד"כ בגובה

ויש לו 6 מקומות ל 5.25 "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים