עבור לתוכן

צפצופים מלוח האם או BIOS

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב יחסית חדש (3 חודשים) והבעיה היא שמידי פעם ישנם צפצופים לא מוכרים מהמחשב ובלי שום הודעת שגיאה או תקלה נראית לעין.

הצפצופים הם מכיוון המחשב, צפצופים מהירים שנמשכים כ 40 שניות עד 60 שניות לערך ואז זה נפסק והכל כרגיל.

לא הצלחתי להבין מה זה אומר כי אני לא מזהה בעיה בזמן הזה וגם לא אח"כ. השאלה מה זה יכול להיות? האם זו בוודאות בעיה? האם כדאי לפנות לחנות ולבקש שיחליפו לי את לוח האם? אשמח לעזרה. המפרט של המחשב:

CPU AMD 64/3000+/640K S754 BOX

DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB

MB GA-K8NS-PRO S754/800

HDD SATA MAXTOR 160GB/7200RPM/8M

VGA FX5700LE PALIT 256M AGP8TD

תודה

פורסם

אלה צפצופים מהירים והמחשב ממשיך לעלות? נשמע לי כמו משהו בכ. מסך, אבל אתה אומר שהכל עובד... יש מצב שהכ. מסך קצת רופך בסלוט שלו? (רק ניחוש...)

פורסם
  • מחבר

זה לא קורה בזמן שהמחשב עולה

זה קורה ככה סתם כשהמחשב דולק ועובד

אין בעייה עם כרטיס המסך, לא רואה שיש הודעות שגיאה או משהו דומה

פורסם

נשמע לא קשור, אבל אולי במקרה אתה לוחץ על shift\ctrl כשהציפצופים קורים? יש מצב שזה זה...

פורסם
  • מחבר

ממש לא. תן לי קרדיט...לא הייתי שואל אם זו הייתה הבעייה...

זה מצפצף מידי פעם, לא תמיד זה קורה, ככה סתם, גם אם אני לא נוגע במחשב...רק שהאימיול ברקע וזהו

במשך כדקה, צפצופים מהירים, לא צפצופים שב"כ שומעים ממערכת ההפעלה (כמו שחשבת) אלא צפצופים מהמחשב עצמו (לוח אם, מעבד, כרטיס מסך או השד יודע מה)

אין לאף אחד מושג פה? איפה עוד אפשר לשאול? חשבתי שלאתר הזה מתנקזים כל מומחי המחשבים

פורסם

תעלה בבקשה בביוס Load optimized defaults

ותאמר מה קורה עכשיו ...

פורסם

בדקת טמפרטורה ? אולי מוגדר בביוס שהוא יתריע לך כאשר הטמפרטורה גבוהה או משהו..

בדוק את העניין יתכן כי המעבד מתחמם או הכ.מסך מתחמם יתר על המידה והביוס מפעיל מנגנון שכזה..

היה לי דבר דומה אבל שהייתי משחק במחשב הישן הלוח של ASUS היה שולח אותות לביפר בזמן התחממות יתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים