עבור לתוכן

פאץ' 1.02 ל B.F II שוחרר!

Featured Replies

פורסם

me 2... same shit

EA :bash::s07::kopfpatsch:

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קורה פה?!?

רכשתי עכשיו עותק מקורי של BF2, באתי הבייתה, התקנתי וישר הורדתי את הפאץ' ל1.02, כשבאתי להתקין הוא נתן הודעת שגיאה "cant find install folder for bf2", אז הורדתי את 1.01 וגם הוא נתן את אותה השגיאה בדיוק! כולי מיואש נכסתי למשחק בשביל לשחק במולטי אפילו ללא הפאצ'ים כבר, בחרתי שרת ונכנסתי, הוא כאילו בא להכנס אליו ואז זורק אותי שוב לרשימת השרתים! נסיתי להנכס לעוד 100 אלף שרתים אחרים וקרה את אותו הדבר בדיוק!

פאץ 1.02 לא עובד לי, פאץ' 1.01 לא עובד לי, המשחק עצמו לא עובד לי!!! סתם בזבזתי 219 ש"ח?

עריכה: התקנתי את המשחק מחדש ועכשיו כשאני מנסה להתקין את שני הפאצ'ים הוא מתקין ובסוף כותב "פאצ'ינג פיילד", יש לי 103GB פוניים בכונן שBF2 מותקן עליו.

למישהו יש פיתרון לזה?

מצאתי איך לסדר את הבעיה אחרי חרישה קצת בפורום בגיימר

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=627500

אצלי זה עבד למרות שיש עדיין מלא בעיות וזה אף החוצה כל הזמן

ד"א למה לעזאזל אין רזולוציות גבוהות במשחק ? יש לי LCD17 ואין את הרזולוציה הטבעית שלו ! איך EA יכולים להוציא משחק בלי רזולוציה כזאת שנהיתה מאוד פופולרית שלא נדבר על חובה במסכי LCD17\19 ממש מעצבן :bash::s07: מוציאים משחק עם כלכך הרבה באגים ובעיות בסיסיות

פורסם

אוף איזה עצבים זה לא פועל לי! זה אומר PATCHING ואז אחרי כמה שניות PACHING FAILED!!!!

מה זה יו איזה עצבים עכשיו המישחק לא פועל והתקנתי את המישחק 4 פעמים והוא לא פועל לי!

גם הפאטץ של 1.0 לא פועל לי!- לא צריך פטצ' כדי לשחק 1.0 .... זה המשחק הרגיל שבא מהקופסה....

וזה מישחק מקורי מה זה הח*א הזה?

רגע אני חייב להתקין PATCH בישביל לשחק ב MGAMERS? כן!

פורסם

מצאתי איך לסדר את הבעיה אחרי חרישה קצת בפורום בגיימר

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=627500

אצלי זה עבד למרות שיש עדיין מלא בעיות וזה אף החוצה כל הזמן

ד"א למה לעזאזל אין רזולוציות גבוהות במשחק ? יש לי LCD17 ואין את הרזולוציה הטבעית שלו ! איך EA יכולים להוציא משחק בלי רזולוציה כזאת שנהיתה מאוד פופולרית שלא נדבר על חובה במסכי LCD17\19 ממש מעצבן :bash::s07: מוציאים משחק עם כלכך הרבה באגים ובעיות בסיסיות

על מה אתה מדבר?! הרזולוציות בסדר גמור, יש לי עד 1600X1200 אני חושב. כנראה יש לך איזו שהי בעיה שם.

עד איזו רזולוציה הוא נותן לך?

פורסם

על מה אתה מדבר?! הרזולוציות בסדר גמור, יש לי עד 1600X1200 אני חושב. כנראה יש לך איזו שהי בעיה שם.

עד איזו רזולוציה הוא נותן לך?

זה הקטע המוזר :screwy: היה לי 9800P ושם הוא נתן לי עד 128x960 , אתמול קיבלתי את ה6800GT החדש שהזמנתי במטרה להפעיל גם פילטרים אבל משום מה הוא לא נותן לי פתאום מעל 1152x864

עשיתי מחיקה מוחלטת לדריוורים הקודמים והתקנתי את החדשים של נווידיה , גם את כל הסרטים אני רואה פתאום ממש מגעיל

נראה לי שאני יעשה בסוף פורמט :bash:

פורסם

תודה Evil!!! סוף סוף הצלחתי להתקין את הפאץ'!! :xyxthumbs::yelclap:

אבל אני לא מוצא את ההסרבר של mgamers :\

פורסם

בכיף ;D , ד"א זה עובד לך ? כי לי זה עדיין לא

פורסם
16wp2.th.jpg
פורסם

WTF  :bash:

איך ?!?!?!? לי הוא לא נתן את הרזולוציות האלה לא עם ה9800PRO ולא עם ה 6800GT !  :s05:

פורסם

עם איזה דרייברים אתה?

תנסה את הדרייברים של OMEGA או החדשים של ATI.

רגע איזה זה ה 6800GT?

פורסם

צריך לערוך קובץ אחד שמה כדי שתוכל לבחור את כל הרזולוציות לפי ההרצים...

גם לי היו בעיות עם הטלאי ובסוף הצלחתי להפעיל אותו, גם אני הייתי צריך 2 גיגה פנוי.

פורסם

Zה 6800GT

ואיזה קובץ אני צריך לערוך ?

פורסם

Evil אני מיתכוון איזה חברה זה? ATI? NVIDIA

פורסם

אני לא ערכתי שום דבר .. ישר אחרי שהתקנתי היה לי את הרזולוציות האלו....

אפילו התקנתי משתי דיסקים שונים ובניהם היה לי את האפשרויות...

תגידו מה אנשים פה מתלהבים מרזולוציות גבוהוהת?? שיחקתי עם רזולוציות גבוהות וחוץ מזה שהכל יותר קטן (ואולי חד...) שום דבר לא שונה....

חוץ מהורדה רצינית בFPS ...

לפ דעתי 1024*768 מספיק עם FPS גבוה לא ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים