עבור לתוכן

פאץ' 1.02 ל B.F II שוחרר!

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה נראה לי שיהיו עוד 20 .....

פורסם

תודה לאל! עכשיו שוב אני יכול לשחק במשחק הזה!!!! (לא היה לי כח להתקין מחדש :P)

פורסם

יש סרברים ישראלים בגירסא הזאת?

פורסם
  • מחבר

אכן, הסרבר של Mgamers כבר שודרג לגירסה הזו.

פורסם

יש! טוב זזתי לשחק!

פורסם

הגיע הזמן!

אגב, מישהו יכול לתת פה את ה-IP של הסרבר של MGAMERS? משום מה אני לא מוצא אותו..

פורסם

80.179.153.24

או

80.179.153.17

פורסם

מה ההבדל בין שני השרתים האלה?

פורסם

אוף איזה עצבים זה לא פועל לי! זה אומר PATCHING ואז אחרי כמה שניות PACHING FAILED!!!!

מה זה יו איזה עצבים עכשיו המישחק לא פועל והתקנתי את המישחק 4 פעמים והוא לא פועל לי!

גם הפאטץ של 1.0 לא פועל לי!

וזה מישחק מקורי מה זה הח*א הזה?

רגע אני חייב להתקין PATCH בישביל לשחק ב MGAMERS?

פורסם
  • מחבר

אתה חייב להתקין את הפאץ' אם ברצונך לשחק בשרתים שכבר עודכנו לגירסה 1.02, כדוגמת Mgamers.

נסה את הדברים המצויינים בעמוד הבא : http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=3160

פורסם

הצלחתי תודה רבה R0cKF0rD

מה שעשיתי זה פיניתי עוד מקום בהרד דיסק!

עריכה: הצלחתי להתקין את ה PATCH אבל כשאני מדליק תמישחק הוא עושה מסך שחור לכמה שניות וחוזר ל DESKTOP! למה לעזאזל ביזבזתי 230 שקל על מישחק שלא פועל?????????????????????????????????

פורסם

:xyxthumbs:

On a side note, how much time will take for MGamers to make thier server ranked?

I can't stand playing at Europe with the horrible pings.

פורסם

איזה באגים הפצ' הזה מתקן?

חייבים להתקין 1.1 לפני?

פורסם

מה קורה פה?!?

רכשתי עכשיו עותק מקורי של BF2, באתי הבייתה, התקנתי וישר הורדתי את הפאץ' ל1.02, כשבאתי להתקין הוא נתן הודעת שגיאה "cant find install folder for bf2", אז הורדתי את 1.01 וגם הוא נתן את אותה השגיאה בדיוק! כולי מיואש נכסתי למשחק בשביל לשחק במולטי אפילו ללא הפאצ'ים כבר, בחרתי שרת ונכנסתי, הוא כאילו בא להכנס אליו ואז זורק אותי שוב לרשימת השרתים! נסיתי להנכס לעוד 100 אלף שרתים אחרים וקרה את אותו הדבר בדיוק!

פאץ 1.02 לא עובד לי, פאץ' 1.01 לא עובד לי, המשחק עצמו לא עובד לי!!! סתם בזבזתי 219 ש"ח?

עריכה: התקנתי את המשחק מחדש ועכשיו כשאני מנסה להתקין את שני הפאצ'ים הוא מתקין ובסוף כותב "פאצ'ינג פיילד", יש לי 103GB פוניים בכונן שBF2 מותקן עליו.

למישהו יש פיתרון לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים