פורסם 2005 ביולי 1620 שנים It will be fine. think about that, it will pass,it allwyas does. dont do stupid shit,if u have an hangover u wait till it passes,think of it as a bad and long hangover. and bose,dude write in hebrew
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מה זה הזיוני שכל האלה???מה זה "הרסת" חברה???או שתפרט לנו, או שתפסיק להגיד שטויות, כי זה נשמע לי ממש מוגזם!(אל תתיחס לצורת הכתיבה שלי כמגמה שלילית, ההיפך הוא הנכון)
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר RKאני בארץ 6 שנים עברתי פעמיים דירהפעם ראשונה אחרי 5 שנים שהייתי בארץ מרמת-גן לתל-אביבפעם שנייה מתל-אביב לתל-אביב
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אני חושב שהתשובה למה שאתה מחפש כתובה ממש מתחת לתמונה שלך בצד ימין :Vodka - Connecting people....
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר SuperGohan לא קשור פשוט יש חולצות אם הלוגו של נוקיהNokia - Connecting Peopleאז ראיתי איפשהו תמונה אם הלוגוVodka - Connecti peopleBarbosאז זה הבעיה שלא עשיתי כלום
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים SuperGohan לא קשור פשוט יש חולצות אם הלוגו של נוקיהNokia - Connecting Peopleאז ראיתי איפשהו תמונה אם הלוגוVodka - Connecti peopleBarbosאז זה הבעיה שלא עשיתי כלוםאני יודע. התגובה שלי הייתה בציניות.ואני מכיר את החלוצה הזאתי, יש אותה לחבר שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.