פורסם 2005 ביולי 1520 שנים טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר.התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובןדעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן??לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכןזה האתר: www.autorace.ios.st תודה
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן wtf ?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר זה מה שנקרא כשאתה מאכסן בחינם החברה דוחפץ פירסומות וחסויות בכל מקום וזה דיי מרגיז לכן אני מחפש שרת חדש בין היתר
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לפחות הייתה משקר יותר טוב..עיינתי קצת באתר והאתר עצמו נותן לך לא רק אכסון חינם,אלא גם אתר חינם.אז פשוט עשיתה את האתר עם http://www.ios.st..לפחות הייתה אומר את האמת ולא אומר שאתה תכנתתה את זה
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר מה הקשר האתר הזה עושה כזה דבר מביא לך מערכת מוכנה ואתה צריך להתחיל לשבת עליה ולעבוד בשביל להגיע למשהו פתח שם אתר ותראה איך הוא נראה בהתחלה כמו לא יודע מה הם בעיקרון חוסכים די הרבה עבודה הם מעלים כבר את כל הקבצים של המערכת לשרת שלהם ככה שזה לא יתפוס לך שטח מהאתר והאם מכנסים את הקוד ישר אני לא מבין מה הקשר בין מה שאמרת למה שאני ציינתי איש תכני זה לא אומר שאני בניתי את המערכת אני עושה הרבה דברים אחרים יותר תכני מבחינת HTML וקודים בדפים עצמם ברור??
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מה הקשר האתר הזה עושה כזה דבר מביא לך מערכת מוכנה ואתה צריך להתחיל לשבת עליה ולעבוד בשביל להגיע למשהו פתח שם אתר ותראה איך הוא נראה בהתחלה כמו לא יודע מה הם בעיקרון חוסכים די הרבה עבודה הם מעלים כבר את כל הקבצים של המערכת לשרת שלהם ככה שזה לא יתפוס לך שטח מהאתר והאם מכנסים את הקוד ישר אני לא מבין מה הקשר בין מה שאמרת למה שאני ציינתי איש תכני זה לא אומר שאני בניתי את המערכת אני עושה הרבה דברים אחרים יותר תכני מבחינת HTML וקודים בדפים עצמם ברור?? אתה מדבר שטויות, ידידה שלי פתחה כזה אתר פעם וזה היה ניראה בדיוק ככה. והיא ממש לא יודעת לתכנת, בקושי להפעיל את המחשב. :-\ לסיכום, זה הולך להיות קצת פוגע, אבל ...
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מה הקשר האתר הזה עושה כזה דבר מביא לך מערכת מוכנה ואתה צריך להתחיל לשבת עליה ולעבוד בשביל להגיע למשהו פתח שם אתר ותראה איך הוא נראה בהתחלה כמו לא יודע מה הם בעיקרון חוסכים די הרבה עבודה הם מעלים כבר את כל הקבצים של המערכת לשרת שלהם ככה שזה לא יתפוס לך שטח מהאתר והאם מכנסים את הקוד ישר אני לא מבין מה הקשר בין מה שאמרת למה שאני ציינתי איש תכני זה לא אומר שאני בניתי את המערכת אני עושה הרבה דברים אחרים יותר תכני מבחינת HTML וקודים בדפים עצמם ברור?? מה אני חבר שלך?מזה ברור?!אל תזיין תשכל,לא עשיתה כלום,מה עשיתה כבר כתבתה תוכן?ועשיתה רווח?מדהים..אל תגיד שלא אתה תיכנתתה את זה..וכמו שזה שמעלי אמר,תמצא חיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.