עבור לתוכן

האתר שלי חוות דעת בקשה

Featured Replies

פורסם

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר.

התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן

דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן??

לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן

זה האתר: www.autorace.ios.st

תודה

פורסם

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר.

התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן

10wp.jpg

wtf ?  :nixweiss:

פורסם

Thats what i call 0w3Nd

פורסם

Nice

פורסם
  • מחבר

זה מה שנקרא כשאתה מאכסן בחינם החברה דוחפץ פירסומות וחסויות בכל מקום וזה דיי מרגיז לכן אני מחפש שרת חדש בין היתר

פורסם

לפחות הייתה משקר יותר טוב..

עיינתי קצת באתר והאתר עצמו נותן לך לא רק אכסון חינם,אלא גם אתר חינם.

אז פשוט עשיתה את האתר עם http://www.ios.st..

לפחות הייתה אומר את האמת ולא אומר שאתה תכנתתה את זה

פורסם
  • מחבר

מה הקשר האתר הזה עושה כזה דבר מביא לך מערכת מוכנה ואתה צריך להתחיל לשבת עליה ולעבוד בשביל להגיע למשהו פתח שם אתר ותראה איך הוא נראה בהתחלה כמו לא יודע מה הם בעיקרון חוסכים די הרבה עבודה הם מעלים כבר את כל הקבצים של המערכת לשרת שלהם ככה שזה לא יתפוס לך שטח מהאתר והאם מכנסים את הקוד ישר אני לא מבין מה הקשר בין מה שאמרת למה שאני ציינתי איש תכני זה לא אומר שאני בניתי את המערכת אני עושה הרבה דברים אחרים יותר תכני מבחינת HTML וקודים בדפים עצמם ברור??

פורסם

מה הקשר האתר הזה עושה כזה דבר מביא לך מערכת מוכנה ואתה צריך להתחיל לשבת עליה ולעבוד בשביל להגיע למשהו פתח שם אתר ותראה איך הוא נראה בהתחלה כמו לא יודע מה הם בעיקרון חוסכים די הרבה עבודה הם מעלים כבר את כל הקבצים של המערכת לשרת שלהם ככה שזה לא יתפוס לך שטח מהאתר והאם מכנסים את הקוד ישר אני לא מבין מה הקשר בין מה שאמרת למה שאני ציינתי איש תכני זה לא אומר שאני בניתי את המערכת אני עושה הרבה דברים אחרים יותר תכני מבחינת HTML וקודים בדפים עצמם ברור??

אתה מדבר שטויות, ידידה שלי פתחה כזה אתר פעם וזה היה ניראה בדיוק ככה.

והיא ממש לא יודעת לתכנת, בקושי להפעיל את המחשב. :-\

לסיכום, זה הולך להיות קצת פוגע, אבל ...

whocares5.jpg

:smile1:

פורסם

מה אני חבר שלך?

מזה ברור?!

אל תזיין תשכל,לא עשיתה כלום,מה עשיתה כבר כתבתה תוכן?

ועשיתה רווח?

מדהים..

אל תגיד שלא אתה תיכנתתה את זה..

וכמו שזה שמעלי אמר,תמצא חיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים