פורסם 2005 ביולי 1520 שנים הי אני רוצה לחבר לוח MINI ITX לאוטו ואני רוצה לבנות את הספק בעצמי אני יודע שזה יכל להיות מסובח אבל יש לי כישורי אלקטרוניקה אני מחפש שירטות של ספק שעונה על הציפיות ראיתי כאלה למכירה (לא בארץ כמובן ) אז כדי להבין בדיוק למה אני מתכוון הנה קישורhttp://www.opussolutions.com/modules.php?name=News&file=article&sid=23אני מקווה שתוכלו לעזור לי....
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים זה ממש מסובח חחח זה לא הלכמה של שני לדים אהל אם אתה בכול מקרה צרייך תכתוב אני אבי לך
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אולי אפשר במקום לבנות ספק להשתמש בספק הרגיל?ממה שהבנתי בתראד הזה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=48586.10אוקיי זה מה שעשיתי בסוף, וזה בסדר (בערך)לקחתי ספק ישן של פנטיום 3, קיצרתי בין החוט הירוק והשחור, חיברתי את הסידי לספק (בצורה סטנדרטית)ומיציאת האוזינות חיברתי PL ל-RCA (למגבר) עכשיו נשאר לעשות את כל העסק אסטתי ויפה זה אפשרי ?? כי לא ממש הבנתי מה הוא עשה שם עם החוט השחור והירוק מקווה שאני עוזר לשאלה שלך
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים א. הקישור שהבאת לא קשור בכלל מה שמוסבר בקישור זה איך לחבר CD ע"מ לשמוע מוסיקה בבית ללא מחשב.ב. זה מסובך אבל לא מאוד מסובך, עם קצת סבלנות ו-2 ידיים טובות תצליח לבנות את זה.יש מספיק שירטוטים ברשת למעגלים כאלו.מצד שני אתה יכול לגשת לנושא הזה מהכיוון השני ולבנות INVERTER, כלומר מעגל שהופך את ה-12V של האוטו ל-220V ואז להשתמש בספק רגיל.לדעתי זו האופציה המועדפת כי אז אתה חושף פחות את המחשב שאמור לקבל את המתח לקפיצות/נפילות ומספק לו חשמל יותר נקי, ספק בעל כניסה של 12V לא ממש יצליח לספק חשמל "נקי" כמו מעגל INVERTER.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים כן צודק טעות שלי :-Xפשוט עשיתי חיפוש וזה היה אחד הקישורים בתוך החיפוש וזה לא מה שרציתי
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אתה צריך ספק כח בעל כניסת 9-15V, לא 12 בלבד. המתח מהמצבר של האוטו יכול לנוע בטווח הנ"ל, ואפילו יותר לפעמים.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר יש מספיק שירטוטים ברשת למעגלים כאלו.מצד שני אתה יכול לגשת לנושא הזה מהכיוון השני ולבנות INVERTER, כלומר מעגל שהופך את ה-12V של האוטו ל-220V ואז להשתמש בספק רגיל.לדעתי זו האופציה המועדפת כי אז אתה חושף פחות את המחשב שאמור לקבל את המתח לקפיצות/נפילות ומספק לו חשמל יותר נקי, ספק בעל כניסה של 12V לא ממש יצליח לספק חשמל "נקי" כמו מעגל INVERTER.א. באמת שחיפשתי שירטוטים למעגלים כאלו ולא מצאתי כלום אם אתה יכל לעזור זה יהיה ממש ממש נחמדב. לבנות מעגל שממיר ממתח המצבר ל 220 זה אולי יותר פשוט אבל זה גם מעמיס הרבה יותר על מערכת החשמל ברכב וגם מסורבל יותר וגם דורש קרור יותר רציני לרכיבי המעגל הממיר אז אם אתה יכל לעזור לי עם שירטות למעגל המקורי שאני צריך זה ממש ממש יעזור לי תודה עריכה: אהה שככתי סליחה על התגובה המאוחרת צבא וכל מני כאלה
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים http://www.aaroncake.net/circuits/inverter.htmבבקשהזה המעגל אבל ניראה לי שזה יעמיס יותר מדי על האוטו
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר כנראה שלא הבנת אותי נכון את זה כבר בניתי זה דורש גוף קרור ענק ומעמיס על האוטו המון אפשר להשתמש בו רק שהאוטו מונע אני מחפש מעגל של ספק כוח למחשב שמתח הכניסה שלו יהיה 12 וולט וביציאה שלו יהיה חיבור ללוח האם אני לא רוצה להמיר את המתח ל 220 וולטהאם מישהוא יכל להשיג לי אזיה שהוא שירטות של מעגל כזה זה נורא נורא יעזור לי ושוב תודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.