עבור לתוכן

קצת modding מס' III

Featured Replies

פורסם

איך עשיתם חלוונות?

פורסם
  • מחבר

מסור חשמלי / דיסק ..

פורסם

תשמע המארזים שאתה מציג אחי ברמה מאוד גבוהה !!!

כל הכבוד גבר !!!

פורסם
  • מחבר

אגב, המארג שלי (לפני מודינג) עלה לי 34$ + ספק 350W (הספק כלול במחיר)

ככה שבחלק של המארז עצמו יצא לי זול ...

פורסם

אני מת לעשות מודינג אבל אין לי את הכלים ואני לא הולך לקנות כלים

כי זה טיפשי..

פורסם

כמה עלה העסק? (עם פירוט בבקשה)

אני רוצה לעשות, יש לי את הידע, הזמן, אבל לא את הכסף...

???

פורסם

היה LP ממש טובה ;D

פורסם
  • מחבר

טוב הינה לכם הפירוט הכלכלי ..

3 מאוררי ANTEC, המחיר למאורר בודד לא עולה על סך של 120ש"ח (כיום לאחר הנחות ובעיות בפנדה הוא עולה 106ש"ח)

Dual Voltage BayBus, 4 Switch, המתגים האלה אשר שולטים במאוררים עלו לי לא פחות מ 200ש"ח..

Round ATA-100 IDE Cable rev 2, שני כבלים של IDE עגולים (''18, 106ש"ח ליחידה)

Round Floppy Cable, כבל בודד בסך 72ש"ח (אין לי כונן דיסקים קטנים אבל יש לי כבל יפה ותואם :) )

Thermaltake HardCano II Hard Disk Drive Cooler, הנה לכם, לכל מי שתוהה "איך", קונים אחד כזה מפרקים לו את הצורה ... ואז עושים עם הצגים האלה כל מה שעולה על רוחכם..

delta 60mm ... מאורר המאבד .. 50ש"ח

הגרילים למאוררים הרגילים והמאוררים עצמם הושגו בדרך לא קונבנציונלית, טוב אז הסיפור הוא פשוט ..

רבים מכם בוודאי זוכרים את הימים של אותם ספקים ישנים שהיו עם גרילים רגילים ולא חורים באריזת הספק עצמו ..

השיקול היה כלכלי בלבד .. בקיצור, ספק שלם+גריל עלה לי 10ש"ח!!!! (ספקים ישנים של COMPAQ )... אשר נרכשו על ידינו בשוק הפישפשים ליד יפו ..

למעשה, אריאל(KRIZ) ואני הינו השוק למטרות אחרות (קנית דיסק שגם הוא למעשה עשה את העבודה מעל ומעבר ובתחשב במחירו הוא ממש מעולה, מחיר הדיסק בשוק היה 50ש"ח וגם הוא עובד טוב עד היום), חרגתי קצת מהנושא :P

בקיצור בזמנן שהינו בשוק בחיפושים אחר בדיסק מצאנו איזה אישה שמוכרת חלקי מחשב ישנים בסיטונאות.. אגב, יאמר לזכות אותה אישה אשר תמכה בנו למשך כל עבודת המודינג בכך שעמלה בקדחתנות כדי להשיג לנו גרילים...

בקיצור, אני עצמי רכשתי 6 גרילים (וכפי שצינתי ב10ש"ח לספק שלם).

הפרספקס עלה בסביבות ה200 ש"ח (נהרסו מלא חתיכות עקב חוסר ניסון וכל מיני מהנדסים, כמו זכריה שעשה עלינו ניסויים שגם הוא היה חסר ניסון בקשר לחריטה ב CNC )

הגומי, אם אני לא טועה, 4ש"ח למטר .. שוב, בוזבז כסף מיותר עקב חוסר נסיון, אני רכשתי בסביבות ה 7מטר..

הלדים הכחולים, בתחילת המודינג הם עלו 7.5ש"ח ללד של 5mm ולקראת סוף המודדינג הם החלו לעלות ל10ש"ח ללד של 3mm ..

אני רכשתי בסביביבות ה 20 לדים מתוכם נשרפו יותר מחצי עקב סקרנות :P

המדבקות..

מדבקת הCHAOS על הסי די רום 15ש"ח

מדבקת הLANDROVER על בסי די רום 15ש"ח

מדבקת הILF.ISRAEL.NET על החלות בצד 20ש"ח

מדבקת הפנטר על הדלת הימנית עלה לי לא פחות מ60ש"ח!!!

ובנוסף לכל זה קטודה קרה המחיר מופקע של 217ש"ח מהגנבים ...

תעשו חשבון..

פורסם

בואנא.. אתה מליונר!!

למה לא בנית Fan-Bus

יותר שווה

:hat:

פורסם
  • מחבר

מיליונרים לא קונים ציוד בשוק! ;D

בכל אופן, ניסיתי לבנות .. ואם היתי מצליח זה היה טיפה יותר טוב אבל לא חשוב, אני לא בניתי עם מתגים, אני בניתי עם פטנציומטרים ..

וכמה מהם העלו עשן!

כנראה ההיתנגות היתה קטנה מידי :'(

פורסם

1. מה היתה ההתנגדות של הפותנציומטים?

2. ומה היה האמפר של המאווררים ?

פורסם
  • מחבר

1k

והמאורר היה 0.15A

...

פורסם

אבל מה שקנית בפנדה במאתיים ש"ח יכול לשמש כבייבאס מתקדם :\

פורסם

אתה יכול להגיד מה היא טמפ במארז/מעבד שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים