עבור לתוכן

בעיית פינגים בשרתים בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום פעם ראשונה שלי פה אני מקווה שאני רושם בקטגוריה הראשונה יש לי בעיית

פינג במשחקי אונליין יש למישהו מושג מה לעשות?

פורסם

אם אתה מוריד משהו בזמן שאתה משחק אונליין, אז להקפיא את ההורדה, או יכול להיות שאתה משחק בשרתים מרוחקים ולכן ישנם פינגים גבוהים. נסה לשחק בשרתים בארץ.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוריד משהו בזמן שאתה משחק אונליין, אז להקפיא את ההורדה, או יכול להיות שאתה משחק בשרתים מרוחקים ולכן ישנם פינגים גבוהים. נסה לשחק בשרתים בארץ.

אני לא משחק בזמן שאני מוריד משהו ואני משחק רק בסרברים שנמצאים בארץ

פורסם

המחשב שלך מחובר ברשת עם מחשבים אחרים בבית?

פורסם
  • מחבר

כן רשת בין 2 מחשבים

פורסם

שלום וברוכים הבאים לפורום! אתה מתבקש לשנות לכותרת אינפורמטיבית, תוכל לעשות זאת ע"H שימוש בכפתור העריכה שבהודעה הראשונה בעמוד זה

כותרת טובה תהיה": בעיית פינגים בשרתים בארץ"

ולשאלתך, כמה זה פינגים גבוהים? באיזה משחקים?

פורסם
  • מחבר

הפינגים הם רגילים בין 20 ל-60 ולפעמים קופצים מעל 100 ואפילו ל200-400

משחקים כמו

Counter-Strike 1.6

פורסם

כן רשת בין 2 מחשבים

אני לא מבין גדול ברשתות וראוטרים, אבל נראה לי הגיוני שהסיבה לפינגים היא שהמחשב השני תופס שטח נכבד מרוחב הפס.

מצב כזה הגיוני לדעתך?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב ככה אחרת זה היה מראה פינג גבוה כל הזמן לא?

פורסם

אז לא הבנתי את הבעיה... לכולם יש קטעים שבהם הפינגים קופצים, יתכן שהוינדוס אפדייט או האנטיוירוס בדיוק ניגש לבדוק משהו

יש בעיה עיקבית?

*אני מזכיר לך שוב לשנות כורתת

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אפרט יותר הפינג הרגיל נע בין 20-60 כל 2-3 דקות הפינג קופץ ל400 שגורם לתקיעה של המשחק לשניה וזה מאוד מפריע למהלך המשחק

פורסם

אז תוכנה כלשהיא (כנראה ספייוור) מתקשרת כל כמה דקות עם שרת הבית שלה

תסרוק ספיי וורס, תבדוק ששום תוכנה שעושה דברים כאלה (RSS feed לדוגמא) רצה ברקע

פורסם

אני לא חושב ככה אחרת זה היה מראה פינג גבוה כל הזמן לא?

שמע, זה תלוי בסוג הפעילות ברשת ובאינטרנט - וזה דבר משתנה.

אם לדוגמה, בשעה מסויימת את משחק לך להנאתך CS עם פינג נמוך של 40, וכמה דקות אחרי במחשב השני מתחילה הורדה כבדה שתופסת כל רוחב הפס, אז מין הסתם, תתחיל לקבל פינג גבוה.

לפי מה שאני יודע, ניתן להקצות רוחב פס ברשת, למשל אם המחשב השני הוא של אחיך הקטן שלא משחק משחקי רשת או שאין לו הורדות רציניות, תוכל להקצות לו משהו כמו 25-30 אחוז מהרוחב הפס ואתה תוכל להנות מה-70-75 הנותרים - אבל תברר איך עושים את זה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לסרוק עם 4 תוכנות סריקה ועוד סריקה של נורטון ושום דבר לא רץ ברקע כשאני משחק

פורסם

1. תמיד יש Hijack this פנה לפורום תוכנה להסבר נוסף עליה

2. הסריקות מחפשות אחרי תוכנות "רעות" שעושות את זה, יתכן שיש תוכנוה "טובה" שעושה את זה (אנטי וירוס וכד')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים