עבור לתוכן

צריך עזרה לאיתור בעיה בחיבור.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי wireless adsl modem router של edimax - ar6024wg.

בזמן האחרון התחילו לקרות התנתקויות של הקישור, הקישור נתקע עד שלא עושים reboot למודם אי אפשר לגלוש.

אותו דבר קורה כשאני מפעיל ++DC, אחרי מספר שעות הקישור נתקע וצריך לעשות reboot למודם.

דבר דומה קורה עם eMule, יש התנתקויות זמניות של כמה שניות (הכרטיס רשת שלי מראה לי שהקישור חזר לפעול)

וזה דופק את כל ההורדות (ד"א אני לא מתנתק מהספק, וה-IP שלי לא משתנה).

דבר נוסף הוא שכשאין תעבורה או שסתם גולשים, אין בעיה הכול זורם.

יש לי כמה רעיונות למה יכולה להיות הבעיה,

1. ה-firmware של edimax סוג ב' וכשפותחים תוכנה שפותחת המון connections ומורידה בקצבים גדולים - הוא נתקע.

2. אולי הכרטיס הרשת שלי דופק. ( יש לי onBoard של nVidia)

3. ספק אינטרנט שלי הוא הבעיה - שהוא בזק בינלאומי.

אם יש לכם רעיונות איך אפשר לבדוק איפה הבעיה אני אודה על תשובה.

פורסם

שלום לכולם,

יש לי wireless adsl modem router של edimax - ar6024wg.

בזמן האחרון התחילו לקרות התנתקויות של הקישור, הקישור נתקע עד שלא עושים reboot למודם אי אפשר לגלוש.

אותו דבר קורה כשאני מפעיל ++DC, אחרי מספר שעות הקישור נתקע וצריך לעשות reboot למודם.

דבר דומה קורה עם eMule, יש התנתקויות זמניות של כמה שניות (הכרטיס רשת שלי מראה לי שהקישור חזר לפעול)

וזה דופק את כל ההורדות (ד"א אני לא מתנתק מהספק, וה-IP שלי לא משתנה).

שווה לבדוק מול הספק אם אתה עדיין מופיע אצלהם מחובר או לא - פשוט תתקשר אחרי קפיאת תקשורת כזו. לא תמיד העובדה שאתה רואה את ה IP אומרת שאתה עדיין מחובר בצד של הספק. אם לא, אז אולי הבעייה נעוצה באמת בראוטר/בפירמוור, והוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם העומס.

לגבי כ. הרשת - אם יש לך כרטיס אחר תנסה איתו, אבל לא נראה לי שזאת הבעיה, כי אתה לא מגרד אפילו רבע ממה שהכרטיס שלך מסוגל (נועד) להתמודד איתו (כלומר 10 מביט, שלא לדבר על 100...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים