עבור לתוכן

בעיה ב-Outlook Express

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

יש לי בעיה בתוכנה Outlook Express, היא פשוט מסרבת לזכור את הססמאות של חשבונות המייל שלי. ניסיתי להגדיר חשבונות חדשים, לעשות זהות חדשה ושום דבר לא עזר. מן הסתם שמסומן לזכור את הססמא, ובאמת אחרי שאני מקיש אותה אז הוא זוכר אותה, אך אם אני מכבה את התוכנה ומדליק אותה שוב אחרי כמה דקות, היא מבקשת את הססמאות שוב - לכל החשבונות.

אני משתמש ב-Windows XP.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, מישהו בבקשה - זה מציק לי!!!

:hat:

פורסם
  • מחבר

Double-click the Protected Storage System Provider key to expand the key, click the user subkey folder that is directly below the Protected Storage System Provider key, click Delete on the Edit menu, and then click Yes in the warning message dialog box.

The user subkey folder looks similar to the following example:

S-1-5-21-124525095-708259637-1543119021-16701

NOTE: For every identity that you have, there may be a subkey under the Protected Storage System Provider key. To resolve this issue in all of your identities, you must delete all of the user subkeys folders under the Protected Storage System Provider key.

זהו שאצלי אין מתחת לתקייה הזאת, ה-Protected Storage System, שום תיקיות....

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

מישהו?

תסיר את החשבון, ותגדיר אותו מחדש

לא עזר? תעשה זהות חדשה

לא עזר? תגבה את המיילים, תסיר את התוכנה ותתקין אותה מחדש (דרך לוח בקרה -> הוספה והסרה של תוכניות -> רכיבי ווינדוס)

ואם גם זה לא עזר, או שתתקשר למייקרוסופט :lol: או שתתקין תוכנה אחרת

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות יש שהן קלילות וטובות?

פורסם

איזה תוכנות יש שהן קלילות וטובות?

microsoft outlook

הרבה אנשים אוהבים את Incredimail - אני חושב שזה סתם אאוטלוק אקספרס באריזת פאוור ריינג'רס...

פורסם
  • מחבר

וחוץ ממנה?

פורסם

וחוץ ממנה?

נתתי 2.

חוץ מזה יש את EUDORA שהיא די ישנה

וכמובן את thunderbird מבית מוזילה. אבל אין לי שום נסיון איתה...

פורסם

ThunderBird is highly recommended!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים