עבור לתוכן

שאלה בקשר לרשת ביתית או איך שלא קוראים לזה....כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים בבית במקומות די מרוחקים זה מזה ורק באחד מהם יש לי אינטרנט. איך אני יכול לעשות שגם בשני יהיה אינטרנט אבל מבלי להעביר חוטים או משהו???

יש אולי איזה משהו אלחוטי?

תודה לעוזרים

פורסם

יש לי שני מחשבים בבית במקומות די מרוחקים זה מזה ורק באחד מהם יש לי אינטרנט. איך אני יכול לעשות שגם בשני יהיה אינטרנט אבל מבלי להעביר חוטים או משהו???

יש אולי איזה משהו אלחוטי?

תודה לעוזרים

בהנחה ויש לך כרטיס רשת רגיל במחשב בו יש אינטרנט, מה שאתה צריך זה פשוט נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב השני. אם אתה מחובר ב ADSL, הנתב האלחוטי מחליף את המודם, אם דרך כבלים אז צריך את שניהם.

מומלץ לחבר את הנתב אל אחד המחשבים בכבילה (כלומר עם כ. רשת דרך כרטיס הרשת) לטובת יציבות הקשר שלך עם הנתב (תיקון הגדרות, פתיחת פורטים וכדומה. אף פעם אי אפשר לדעת איפה יצוצו בעיות קליטה)

כל הסיפור לא עולה הרבה, ומאוד פשוט להרכבה.

פורסם
  • מחבר

בהנחה ויש לך כרטיס רשת רגיל במחשב בו יש אינטרנט, מה שאתה צריך זה פשוט נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב השני. אם אתה מחובר ב ADSL, הנתב האלחוטי מחליף את המודם, אם דרך כבלים אז צריך את שניהם.

מומלץ לחבר את הנתב אל אחד המחשבים בכבילה (כלומר עם כ. רשת דרך כרטיס הרשת) לטובת יציבות הקשר שלך עם הנתב (תיקון הגדרות, פתיחת פורטים וכדומה. אף פעם אי אפשר לדעת איפה יצוצו בעיות קליטה)

כל הסיפור לא עולה הרבה, ומאוד פשוט להרכבה.

סבבה תודה אחי

אין לי כרטיס רשת במחשב אבל אני יקנה זה לא עולה הרבה

רק תמליץ לי על איזה נתב רשת וכל מה שאמרתה שם - על משהו טוב

להתקין אני כבר יתקין לבד

פורסם

סבבה תודה אחי

אין לי כרטיס רשת במחשב אבל אני יקנה זה לא עולה הרבה

רק תמליץ לי על איזה נתב רשת וכל מה שאמרתה שם - על משהו טוב

להתקין אני כבר יתקין לבד

ADSL או כבלים?

פורסם

הנתבים של Edimax ו-D-Link הם נתבים טובים.

עבור ADSL ניתן להשתמש בנתב שכולל גם מודם ADSL.

יש אפשרות להקים רשת גם באמצעות תשתית החשמל בבית מבלי למתוח כבלים חדשים (קיים מתאם לשקע חשמל רגיל).

חשוב מאוד להפעיל ב-Windows XP את אפשרות ההצפנה של התקשורת (קביעת סיסמה), כדי שלא יחדרו לך למחשב או יגנבו לך רוחב פס.

פורסם
  • מחבר

כבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים