פורסם 2005 ביולי 1520 שנים יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסךהעדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap)ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טובמשהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל?והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים כשמו כן הוא, הוא משפיע על מרקם : קירות מים דשא קרוב ועד כל מיני דברים יראו טוב יותר .הפגיעה בביצעים ? מימינלית עד בילתי מורגשת גם על כרטיס כמו שלי ככה של שלך...מסכנה: להפעיל .גם את פילטרים להפעיל יש לך כרטיס חזק,אז למה לא ?סה"כ .. ההגדרות לכרטיס כמו שלך הם 1280X1024 AAX4 AFX8 וכל שאר הדברים חוץ מזה שכשור לקצב רעינון...ד"א אתה לא מישתמש ב CCC נכון ?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר לארק קונטרול פאנלד"אהגיוני ש- juiced פועל רק על 20-40 fps בההגדרות הנ"ל?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים למה ? הCCC טוב מאוד עכשיו ! חוץ מיזה איך אתה מפעיל את ה A.I ? לא חבל לוותר על זה ?!הבקשר ל juiced אין לי מושג ..
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ניסתה אותו באחת הגירסאות החדשות יותר (5.5 ומעלה ) ? כי מאז הוא טוב יותר . אם אני זוכר נכון בדריבר הרגיל אין אפשרות להפעיל את ה A.I .. אני צודק ? ואני לא בטוח גם לגבי ה TAA .. ואלה שני דברים טובים שחבל לוותר עליהם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.