פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אממ אני מחפש חנות באזור חולון בה אוכל לקנות פרספקטפשוט החנות שהייתי קונה ממנה נסגרהתודה מראש לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר אני במקור מאזור.. וחולון קרובה וחרשתי על אזור ואין בשום מקום..חיפשתי באזור תעשייה לא מצאתי כלום..יש למיהשו אולי חנות מדוייקת?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים גמני מחולוןמקעפ"ש = קרית עלק פשע שרתאני זוכר ששאלתי פעם והייתה חנות בשנקר אבל בחלק שיותר קרוב למקווה אחרי סקולוב
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים סוף סוף מישהו מחולוןגם אני מקרית שרת!!!את שלי אבא שלי קנה לי בתל אביבלא חושב שיש בחולון מפעל לפרפקס
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים נחשו מההההההאני גר באזור ויש לי שני דודים בחולון....והנה פרטים מדוייקים על חנות הפרספקט הכי קטלנית בעולםםםםםםםם הוא יכול לעשות לך צורות,חורים הכלללללשם החנות:פולי קרילרח':שוקן תל אביבטל':8697321תהנה...
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים נחשו מהההההה אני גר באזור ויש לי שני דודים בחולון.... והנה פרטים מדוייקים על חנות הפרספקט הכי קטלנית בעולםםםםםםםם הוא יכול לעשות לך צורות,חורים הכללללל שם החנות:פולי קריל רח':שוקן תל אביב טל':8697321 תהנה... אחי אתה בטוח ששם הרחוב הוא "שוקן תל אביב"?!? כי חיפשתי בוואלה מפות לא מצאתי כלום... אם תתקן או תסביר לי איזה רחוב הוא נמצא.. או באיזה אזור אודה לך מאוד... תודה מראש, עודד.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים חחחחחחח גם אבא שלי גר בחולון ונראה לי שרוב החופש אני יהיה פה וגם אני גר בקרית שרת
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים חחחחחחח גם אבא שלי גר בחולון ונראה לי שרוב החופש אני יהיה פה וגם אני גר בקרית שרתדייי תשבע?איזה אזור?בוא אלי לאי סי נדבר שם לא פה306140246
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.