עבור לתוכן

בעיית disk boot failure מוזרה

Featured Replies

פורסם

לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושם

DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER

כשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp.

זה טורדני ומעצבן.

מה עושים?

פורסם

בדקת ב-BIOS שהכל מוגדר כמו שצריך?

האם הרצת Chkdsk?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוריד את כל הגדרות הביוס שקשורות לboot, אבל זה עדיין נתן את ההודעה הזאת.

ומה זה chkdsk?

פורסם

בדיקת מחיצה. אתה יכול לעשות את זה מתוך Command-prompt או קליק ימני על מחיצה, מאפייניים->כלים ובדיקה.

פורסם
  • מחבר

מה זה מחיצה? הכוננים של ההארדיסק?

אתה מתכוון לבדיקה של הארורס?

סתם להריץ את זה על שלושת הכוננים?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

סרקתי את כולם.

לא עזר.

אולי לנסות להחזיר את הביוס להגדרות הראשוניות שלו?

פורסם

נשמע לי שבBIOS חזרו כבר ההגדרות לDEFAULT, והוא מנסה לעשות BOOT מהCD או מהFLOPPY לפני ההארדיסק. אז תבדוק את הBOOT SEQUENCE.

פורסם
  • מחבר

ולגדיר את ההארדיסק כראשון נכון?

פורסם

כמובן

פורסם
  • מחבר

לא עזר (וזה לא מפתיע אותי האמת=\ ההגדרות בביוס לא השתנו אחרי הקצר הזה. אני יודע כי הזכרונות שלי מוגדרים במהירויות שונות מהמהירויות המקרויות והם גם מקבלים יותר זרם, וההגדרות שהגדרתי לא השתנו).

יש למישהו עוד רעיונות (מלבד פורמט כללי של המחשב?).

פורסם

אתה יכול גם לנסות לאתחל עם CD של XP, להיכנס ל-Recovery Console ולהריץ שם Fixmbr (ואם לא עוזר גם Fixboot).

פורסם
  • מחבר

אנשים עכשיו הוא עוד יותר משתגע.

השארתי אותו כל הלילה דולק כמו כל לילה כמעט, וכשקמתי הוא היה במסך של הבחירת משתמש (כמו כשמתנתקים מהמשתמש ואז צריך לבחור עם איזה להכנס).

wtf?

פורסם

גם פורמט כללי של המחשב לא יעזור.

תנסה להחליף את הכבלים של ה-IDE ולאפס את הביוס (עם הג'מפר!).

פורסם
  • מחבר

מהההה???

אתה אומר שהכבלי IDE של ההארדיסק דפוקים?

אז איך הווינדואוס בכלל עולה ואין בעיות בהעברת קבצים בין הכוננים או בהפעלת משחקים וכו'?

עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, לפעמים כשהוא עולה הוא באמת רושם איזה הודעה משהו you had not connected 2 cabels או משהו כזה, היא פשוט מתחלפת ממש מהר אז אי אפשר להספיק לקרוא הכל... אבל הכול עולה בסדר אז לא נראה לי שיש בעיה בהארדיסקים או בכבלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים