פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושםDISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTERכשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp.זה טורדני ומעצבן.מה עושים?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר ניסיתי להוריד את כל הגדרות הביוס שקשורות לboot, אבל זה עדיין נתן את ההודעה הזאת.ומה זה chkdsk?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים בדיקת מחיצה. אתה יכול לעשות את זה מתוך Command-prompt או קליק ימני על מחיצה, מאפייניים->כלים ובדיקה.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר מה זה מחיצה? הכוננים של ההארדיסק?אתה מתכוון לבדיקה של הארורס?סתם להריץ את זה על שלושת הכוננים?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר סרקתי את כולם.לא עזר.אולי לנסות להחזיר את הביוס להגדרות הראשוניות שלו?
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים נשמע לי שבBIOS חזרו כבר ההגדרות לDEFAULT, והוא מנסה לעשות BOOT מהCD או מהFLOPPY לפני ההארדיסק. אז תבדוק את הBOOT SEQUENCE.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר לא עזר (וזה לא מפתיע אותי האמת=\ ההגדרות בביוס לא השתנו אחרי הקצר הזה. אני יודע כי הזכרונות שלי מוגדרים במהירויות שונות מהמהירויות המקרויות והם גם מקבלים יותר זרם, וההגדרות שהגדרתי לא השתנו).יש למישהו עוד רעיונות (מלבד פורמט כללי של המחשב?).
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אתה יכול גם לנסות לאתחל עם CD של XP, להיכנס ל-Recovery Console ולהריץ שם Fixmbr (ואם לא עוזר גם Fixboot).
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר אנשים עכשיו הוא עוד יותר משתגע.השארתי אותו כל הלילה דולק כמו כל לילה כמעט, וכשקמתי הוא היה במסך של הבחירת משתמש (כמו כשמתנתקים מהמשתמש ואז צריך לבחור עם איזה להכנס).wtf?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים גם פורמט כללי של המחשב לא יעזור.תנסה להחליף את הכבלים של ה-IDE ולאפס את הביוס (עם הג'מפר!).
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר מהההה???אתה אומר שהכבלי IDE של ההארדיסק דפוקים?אז איך הווינדואוס בכלל עולה ואין בעיות בהעברת קבצים בין הכוננים או בהפעלת משחקים וכו'?עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, לפעמים כשהוא עולה הוא באמת רושם איזה הודעה משהו you had not connected 2 cabels או משהו כזה, היא פשוט מתחלפת ממש מהר אז אי אפשר להספיק לקרוא הכל... אבל הכול עולה בסדר אז לא נראה לי שיש בעיה בהארדיסקים או בכבלים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.