עבור לתוכן

חיבור זכוכיות...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להכין לעצמי שולחן לחדר ולמחשב

תיכננתי בערך איך אני רוצה שזה יהיה ואני צריך שתעזרו לי

הכנתי דגם ב3DMAX לאיך אני רוצה פחות או יותר שזה יראה:

mytable2copy7ea.jpg

mytable15kz.jpg

mytable30dd.jpg

אני צריך את העזרה שלכם:

א?איזה סוג שלל דבק הוא מספיק חזק וגם שקוף או לפחות שלא יראו אותו הרבה בכדי להדביק את הזכוכיות (כמו שאתם רואים המקום המיועד למחשב עשוי מזכוכית כדי שיראו את החלון של המארז ולכן גם צריך שהדבק יהיה חזק מאוד)

ב.כצה ניראה לכם יעלו כל החומרים?

ג. יש לכם הצעות לשיפור?

פורסם

שום דבק לא יחזיק זכוכית מחוסמת, אתה יכול להבריז הברגות באזור החיבורים, ולחבר את הזוויות עם ברגיי אלן עבים.

אותו דבר גם לחיבור בין האלומניום לזכוכית.

פורסם
  • מחבר

שום דבק לא יחזיק זכוכית מחוסמת, אתה יכול להבריז הברגות באזור החיבורים, ולחבר את הזוויות עם ברגיי אלן עבים.

אותו דבר גם לחיבור בין האלומניום לזכוכית.

אתה מוכן קצת להסביר יותר בפירוט כי לא ממש הבנתי (המונח היחיד שאני מכיר ללהבריז זה להבריז מבצפר)

פורסם

לפי דעתי אלומיניום לא יחזיק לך פלטה מזכוכית+מסך+מחשב+תוספות.

אני חושב שהוא לא יחזיק מעמד.. :alcoholic:

פורסם

להבריז הברגה, הוא לקדוח עם מברז (מקדח מיוחד שיוצר הברגה) של הברגה עדינה (דגש על עדינה בגלל הזכוכית).

ולחבר את הזוית (החיבור של שתי הלוחות) עם ברגים את ההברגות שקדחת, ורצוי גם לשים בין החיבורים סיליקון.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי אלומיניום לא יחזיק לך פלטה מזכוכית+מסך+מחשב+תוספות.

אני חושב שהוא לא יחזיק מעמד.. :alcoholic:

הכוונה היא לכל מתכת חזקה שתוכל לשמש כרגל

לא חייב להיות בהכרח אלומיניום יכול להיות כל מתכת חזקה וזולה (יחסית)

פורסם

תקח בחשבון שהזכוכית צריכה להיות בעובי של לפחות 12-15 מ"מ, והרגליים בעובי דומה.

כל העסק יכול לעבור את ה1000 שקל בקלות.

אלומניום או כל סוג של מתכת בעובי של 1-1.5 ס"מ יעלה בשקט 400 שקל למטר על מטר, וזכוכית מחוסמת בעובי הזה יקר מאוד.

עדיף לך לבנות את הרגלים בעץ, ולצפות את העץ עם לוח אלומנים דק (2X1.5 מטר של לוח אלומניום בעובי 0.8 מ"מ עולה 110 שקל).

פורסם
  • מחבר

תקח בחשבון שהזכוכית צריכה להיות בעובי של לפחות 12-15 מ"מ, והרגליים בעובי דומה.

כל העסק יכול לעבור את ה1000 שקל בקלות.

אלומניום או כל סוג של מתכת בעובי של 1-1.5 ס"מ יעלה בשקט 400 שקל למטר על מטר, וזכוכית מחוסמת בעובי הזה יקר מאוד.

עדיף לך לבנות את הרגלים בעץ, ולצפות את העץ עם לוח אלומנים דק (2X1.5 מטר של לוח אלומניום בעובי 0.8 מ"מ עולה 110 שקל).

רעיוון מעולה אבל חשבתי למה לעצור שם

במקום אלומיניום חשבתי על הלוחות האלה ממתכת עם בליטות שמונעות החלקה (יש את זה על הרצפה בכניסה של מתקנים ללונה פארק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים