עבור לתוכן

X800 VS. 6600GT

Featured Replies

פורסם

שלום...

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני קצת לחוץ בתקציב זה כרגע המפרט:

gfgrgdsf1fh.jpg

ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף עוד 300 בשביל X800

300 כרגע אולי נשמק קצת אבל בשביל כל המחשב ביחד זה הרבה,כמו שרואים בחתימה כבר יש לי מחשב בבית עם 6600gt

ואני לא הכי מרוצה ממנו בגלל שהוא לא עומד ברזולוציות גבוהות אבל אולי זה בגלל הזיכרון או משהו...

ובקשר ל x800 שמעתי שבקושי יש משלוחים שלו כבר ויקח זמן עד שהוא יהיה במלאי

אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בשבוע הבא...

פורסם

אם לא היית לחוץ בזמן הייתי ממליץ להמתין ל7600.

אבל במקרה הזה, אפשר לומר שגם ה6600GT וגם הX800 נותנים יחס עלות/ביצועים מעולה. אם יש לך את התקציב, עדיף ללכת על הX800.

פורסם
  • מחבר

תוך כמה זמן צריך להגיע ה 7600 וכמה בערך הוא יעלה...ואני לא הכי לחוץ בזמן פשוט אני עוד חודשיים מתגייס אז עוד שבוע שבועיים לא יזיקו לי לחכות.

פורסם

אם אתה יכול תוסיף את הכסף, כי לפי מה שאני יודע חוץ מדום 3 ה-X800 יקח אותו בשאר המשחקים.

פורסם

ואם אכן אתה לוקח את הX800 תוודא שאתה מקבל את גרסת ה256BIT, ולא המסורסת של ה128BIT.

דרך אגב אני לא יודע למה אתה מאוכזב מה6600GT, לחבר שלי יש אחד של ג'יגהבייט מומהר במעט (זה עם הVIVO), והוא מריץ מצויין כל משחק שראיתי אצלו עד היום (האמת לא המשחקים הכי כבדים שיש, GTA SA, Juiced), על רזולוציה של 1024*1280, והוא יכול להפעיל פילטרים בלי לפגוע במשחק בכלל.

פורסם
  • מחבר

ואם אכן אתה לוקח את הX800 תוודא שאתה מקבל את גרסת ה256BIT, ולא המסורסת של ה128BIT.

דרך אגב אני לא יודע למה אתה מאוכזב מה6600GT, לחבר שלי יש אחד של ג'יגהבייט מומהר במעט (זה עם הVIVO), והוא מריץ מצויין כל משחק שראיתי אצלו עד היום (האמת לא המשחקים הכי כבדים שיש, GTA SA, Juiced), על רזולוציה של 1024*1280, והוא יכול להפעיל פילטרים בלי לפגוע במשחק בכלל.

בשביל הגרסא הלא מסורסת של ה X800 אני יצטרך להוסיף הרבה יותר מ 300 שקל ככה עכשיו שכנעת אותי לקחת את ה 6600GT

והתכוונתי שבמשחקים כבדים 6600GT לא סוחב טוב ברזולוציות גבוהות...אולי עכשיו עם ג'יגה זיכרון ואפיק PCIE זה יעבוד יותר טוב...

בכל מקרה אני כבר לא גיימר כמו פעם...היום אני משחק רק Diablo2 (:

פורסם

ראוי לציין שלחבר שלי יש 1GB זכרון, לדעתי במשחקים כבדים ג'יגה זכרון ישפיע המון, תחסוך לעוד 512MB למחשב הנוכחי, זה יוסיף הרבה ביצועים עם כרטיס כזה.

פורסם

בשביל הגרסא הלא מסורסת של ה X800 אני יצטרך להוסיף הרבה יותר מ 300 שקל ככה עכשיו שכנעת אותי לקחת את ה 6600GT

והתכוונתי שבמשחקים כבדים 6600GT לא סוחב טוב ברזולוציות גבוהות...אולי עכשיו עם ג'יגה זיכרון ואפיק PCIE זה יעבוד יותר טוב...

בכל מקרה אני כבר לא גיימר כמו פעם...היום אני משחק רק Diablo2 (:

אני לא יודע מאיזו חנות אתה קונה, אבל X800 128mb 256-bit צריך לעלות כ1300 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים