עבור לתוכן

מהירות העלאה גבוהה יותר

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אם יש אפשרות להגביר את מהירות ההעלאה בתוספת תשלום, זה אפשרי?

פורסם

רק עם אתה עסק..

ובכלל תתקשר תשאל את הספק שלךף לא הדרך הכי פשוטה?

פורסם

התקשרתי לספק שלי קווי-זהב, לפני יומיים לשאול את אותה השאלה. הם אמרו לי שזה לא משנה אם אני שייך למגזר הפרטי או העסקי, מה שאני אבחר אני יכול לקבל. אז רציתי ללכת על המסלול העסקי, שזה בערך מהירות העלאה 256K (בערך 24KB העלאה) אבל זאת תוספת של 100 ש"ח :-X :kopfpatsch:.

אז וויתרתי.

פורסם

לי היה ADSL עם 2 מגה

UPLOAD 12

DOWNLOAD 260

אבל ה12 לא הספיקו לי כי אני כל הזמן עושה שרתים וכאלה אז עברתי לכבלים (שזה פינגים יותר טובים) עם 1.5 מגה עכשיו יש לי

UPLOAD 16-18

DOWNLOAD 180

אני מעדיף אפלוד גבוה יותר ודאונלוד נמוך יותר..... וגם זה יותר זול בהרבה

פורסם

בכבלים מהירות ההעלאה היא 16KB. אני עם מהירות כזאת קרוב לשנה עכשיו, וזה ממש לא מספיק!

אפילו על מהירות של 150K (במקום הרגילה של 128K) הם דורשים תוספת של 30 ש"ח!!! זה פשוט ממש מוגזם.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לספק שלי קווי-זהב, לפני יומיים לשאול את אותה השאלה. הם אמרו לי שזה לא משנה אם אני שייך למגזר הפרטי או העסקי, מה שאני אבחר אני יכול לקבל. אז רציתי ללכת על המסלול העסקי, שזה בערך מהירות העלאה 256K (בערך 24KB העלאה) אבל זאת תוספת של 100 ש"ח :-X :kopfpatsch:.

אז וויתרתי.

האמת שזה די שווה... אני אברר עם 012 (הספקית שלי).

פורסם

על 1.5MB לכבלים אתה משלם בערך (לא מדוייק) 40 ש"ח תשתית ו-45 ש"ח לספק=85 ש"ח. תוספת של 100 שקלים יוצא לך בסוף 185 ש"ח, על

1.5MB/24-20KB! כנראה שלך יש כסף מיותר להוציא.

פורסם

256 זה 32 קילו בייט ולא 24 כמו שאתה אמרת...

ואל תוותרו על מחיר לאינטרנט.. תמיד אפשר להוציא מהם יותר זול! יש לי מגה וחצי כבלים ואחי הוציא מהם 10 שקל לתשתית ו35 שקל לספק = 45 שקלים :)

(זה בהתחייבות, אבל עדיין אני כבר שנתיים עם האינטרנט הזה, אני מרוצה מכל רגע ולא מתכוון להתנתק בקרוב)

פורסם

אני עובד עם ADSL  1.5/150 שזה מהירות העלאה של 20

בשימוש רגיל עדיף לקחת 2 מגה עם העלאה של 12 (2.0/96)

פורסם
  • מחבר

256 זה 32 קילו בייט ולא 24 כמו שאתה אמרת...

ואל תוותרו על מחיר לאינטרנט.. תמיד אפשר להוציא מהם יותר זול! יש לי מגה וחצי כבלים ואחי הוציא מהם 10 שקל לתשתית ו35 שקל לספק = 45 שקלים :)

(זה בהתחייבות, אבל עדיין אני כבר שנתיים עם האינטרנט הזה, אני מרוצה מכל רגע ולא מתכוון להתנתק בקרוב)

אם זה 32 זה בכלל שווה.

ביום ראשון אני אנסה להשיג אינטרנט 2MB ומהירות העלאה של 32בייט ב100 שקל, זה קל פשוט אומרים להם שרוצים להתנתק.

פורסם

אתה מתכוון 100 ש"ח לספק+תשתית על 2MB/32KB? אתה מבין שאין לך שום סיכוי בעולם להשיג מחיר כזה :s05: הם יגידו לך להתראות, עשינו מה שיכולנו.

יש גבול לסכומי הכסף שהם מוכנים לרדת אליהם. אבל בכל מקרה, בהצלחה. ואם תצליח אז תודיע כאן, כי אני לא נמצא בהתחייבות בכבלים, ואעשה את מה שעשיתה (במידה ויילך לך).

פורסם

אני מכיר מישהו (לקוח פרטי) שיש לו 750KBIT בהעלאה.... זה חשבון עסקי שעולה 1400 שקל בחודש

יש לו גם מהירות הורדה של 8MBIT

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון 100 ש"ח לספק+תשתית על 2MB/32KB? אתה מבין שאין לך שום סיכוי בעולם להשיג מחיר כזה :s05: הם יגידו לך להתראות, עשינו מה שיכולנו.

יש גבול לסכומי הכסף שהם מוכנים לרדת אליהם. אבל בכל מקרה, בהצלחה. ואם תצליח אז תודיע כאן, כי אני לא נמצא בהתחייבות בכבלים, ואעשה את מה שעשיתה (במידה ויילך לך).

לא, התכוונתי 100 ש"ח לספק... המחיר של התשתית אמור לעלות או שהוא יישאר כמו שהוא עכשיו?

פורסם

אין לי מושג לגביי התשתית. אבל בכל מקרה, בהצלחה ותודיע כאן איך הלכה לך העסקה הזאת בסוף :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים