פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה..אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר מצטער זה לא אף אחד מהם..אני כבר לא בטוח האמת שזה Astrix...פשוט שמעתי את הטראק הזה אחרי אחד של ASTRIX אז חשבתי שזה גם שלו..אני לא בטוח..מה שכן אני זוכר שממש היה אפשר לשמוע את הגיטרות ולרקוד לצלילים, הטראק כל כך מקפיץ!
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים זה כמו לשאול משהו בסגנון הזה: "שלום,היום הלכתי ברחוב ושמעתי נהימות של מנוע משהו בסגנון של הוווו וווווווו וווווווווווווווו חשבתי שזה פרארי,אבל קודם ראיתי פיאט אונו אז לא אני לא כול כך בטוח.. תודה מראש"
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר ממש עזרת לי..אני מחכה אולי עוד מישה יזכר בטראק עם גיטרות ובסוף אני ימצא...
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים זה כמו לשאול משהו בסגנון הזה: "שלום,היום הלכתי ברחוב ושמעתי נהימות של מנוע משהו בסגנון של הוווו וווווווו וווווווווווווווו חשבתי שזה פרארי,אבל קודם ראיתי פיאט אונו אז לא אני לא כול כך בטוח.. תודה מראש" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: עצוב אבל זה נכון.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר אז לא הבנתם..אתם נתתם שמות של טראקים עם גיטרות... אני מדבר על טראק שממש שמעו בו את הגיטרה עם מיקסוס ממש אין לי מושג איך להסביר..
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים יש גם הרבה טראקים כאלה. אתה זוכר את המנגינה? זמזם אותה למיקרופון ותעלה לכאן את הקובץ.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים Infected Mushroom - Shakawkaw ?(הידע שלי בטראנסים שואף ל0, זה הדבר היחידי עם גיטרות שאני מכיר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.