פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יהיה לך בערך אותו מפרט כמו שלי ואני אומר לך שאתה תהיה מרוצה עד הגג..עדיין לא היה לי מצב עם FPS נמוך במשחק או שנתקע לי המחשב מרוב עומס זה זה משו מטורףףף
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים בקשה גדולה -אני עוקב אחר המפרט הזה מתחילתו כי הוא מאד דומה למה שאני צריך מבחינת דרישות ותקציב.הבעיה היחידה שלי היא שאני לא רוצה לבצע רכישות נפרדות בכמה מקומות שונים - מישהו יכול להרכיב מפרט מקביל אשר אפשר לרכוש את כולו בלוג'יק? אני מודע לזה שזה יעלה קצת יותר.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יש לי אי תאימות קלה עם הDFI...אמרו לי שזה בר תיקון, אבל לא ממ שהבנתי איך...מישהו מוכן להסביר לי? תודה!הוא גם די כבד...ה7700 יותר קל...מה הבעהי שלך איתו, דרך אגב?אוריפ,אל תקנה את ה 7700ALCU. יש לי אותו ואני מצטער שלא קניתי את ה CU. ההבדל בביצועים משמעותי. אם זלמן 7700 אז רק את ה CU.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים לי יש אותו..ממש לא ראיתי איתו שום בעיה הוא כבר חצי שנה בערך אצלי במחשבוהמחשב זז לפעמיםוהכל בסדר כרגע..
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים ^^^אם אתה לא תזיז את המארז אז בסדר אבל אם תזיז אותו לא נכון הלך על הסוקט(תעשה חיפוש פירסמתי פה תמונות של סוקט שנעקר)אבל הוא ממש כבד...לא? מעל לפי שתיים מהמומלץ
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר אז לקחת את ה 7700CU?הוא בערך היחיד שלא יוצר חסימות של הDIMMים ו/או הPCI הראשון...אני לא אזיז אותו לא נכון, מדי פעם אני אוציא את המארז לניקיון ו/או שידרוג...אז לקחת את ה7700? הוא ל אחוסם משהו, נכון?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אין לו בעית תאימות לפי האתר של זלמןלדעתי זה לא אומר שהוא לא יחסום לך סלוטים של זכרון למשל, אבל הם עדיין יהיו שמישים כל עוד תכניס את הזכרון לפני גוף הקירור
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר באמת?אם אני שם את הזכרונות ב2 החריצים שבטוח יהיו פנויים, זה יהווה בעיה( נגיד הDUALDDR לא יעבוד או כאלה)?ואם נגיד אני לוקח את הביג טייפון (סליהח שאני משגע אותכם לגבי זה) אני צריך לרכוש עוד דברים בשביל לחברו? כי הרי אמרתם (סורי, לא זוכר מי) שאני צריך לאלתר איזה שהו בשביל שזה יתחבר...
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים דואל זה בסלוטים 1+2 או 3+4, ככה שבכל מקרה לא תהיה בעיהדבר עם Biodome לגבי מה צריך לקמבן עם ה-Bigtyphoon
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.