פורסם 2005 ביולי 1820 שנים הבעיה עם פלזמות היא הרזולוציה שלהן שנופלת בהרבה מ-LCDזה גם אורך החיים הקצר שלהם(8 שנים בערך, אם אתה רואה כל היום וכל הלילה- 4 שנים).גם בעיית הצריבה שיש לפלאזמה.היתרון זה ניגודיות ובהירות גבוהים, והגודל של הטלויזיה.האיכות יותר טובה בLCD, ובעיקר כשמחברים למחשב.אני הייתי לוקח(אני באמת לוקח) LCD 32" על פני פלאזמה 42".
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים בפלזמה אם מסתכלים קרוב אפשר ממש ליראות את המבנה של הפיקסלים ואת הרווח ביניהם שהוא דיי גדול.כמובן שאם מסתכלים ממספיק רחוק אז לא רואים אבל מצד שני אתה תמיד יכול פשוט להתקרב יותר ל-LCD ועדיין התמונה לא תיראה מפוקסלת
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים ממש לא. אם אתה מתקרב לLCD אתה רואה ריבועים(למעשה, היום בדקתי את זה בטלויזיית LCD של טושיבה ה46)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים ברור שאתה רואה אבל....אתה יודע מה חבל להרבות במיליםפשוט לך לחנות טלויזיות וסתכל שניה מקרוב על הפלזמה ושניה מקרוב על ה-LCD
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים I JUST DID.את הטלויזיה החדשה שלך קיבלת עם המתקן שיכולים להעמיד אותו על השולחן?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים המריחות זה דבר נורא אובייקטיבי, ומשתנה בין בן אדם לבן אדם(במיוחד בMSים הנמוכים יותר). יש כאלה שיראו את המריחות, ויש כאלה שלא, הכל תלוי במהירות תגובה של המוח ושל העיניים ובסנכרון של העין עם התמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.