פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר הינה מצאתי על הדגם שקיבלתי מידע: http://preisvergleich.getprice.de/preisvergleich/getprice2005/Produkte/82573.htmlאז מה יותר טובה ויקרה? מה שהזמנתי או זאת?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לבגיי יקרה יהיה דיי קשה לדעת כי אם הטלויזיה לא נמצאת באתר של טושיבה זה אומר שהפסיקו את הייצור שלה.לגבי טובה, אני מניח שזה גם עונה על השאלה הזאת.למה שלא תצרח עלייהם ותבקש מהם שיביאו לך את מה שהזמנת
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לבגיי יקרה יהיה דיי קשה לדעת כי אם הטלויזיה לא נמצאת באתר של טושיבה זה אומר שהפסיקו את הייצור שלה.לגבי טובה, אני מניח שזה גם עונה על השאלה הזאת.למה שלא תצרח עלייהם ותבקש מהם שיביאו לך את מה שהזמנתאבל הנתונים של מה שהוא קיבל יותר טובים..10 MS במקום 15, והקונטראסט זהה-1:800.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר בהשוואת מחירים בזאפ גיליתי שהדגם שקיבלתי זול בבערך אלף שקל מהדגם ששילמתי עליואני צריך עזרה מהירה: להחזיר את מה שקיבלתי ולבקש את מה שביקשתי מההתחלה????(שמתי לב שמה שקיבלתי בעלת 10MS לעומת מה שביקשתי שהיא בעלת 15MS, אך מה שביקשתי בכל זאת יקרה יותר, כנראה יש סיבה לכך)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים לזה שדיבר על הHDTV- כיום יש רק ערוץ אחד בהפרדה גבוהה והוא בלשון המעטה לא יעניין אף אחד כמעט (למרות שיכול להיות שיעניין אותי כי אני משעמם)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים טוב חיברתי את הטלויזיה והיא ניראת אחלה(למרות שאין לי כל כך למה להשוות)אני לא מבין למה רושמים 170 מעלות כשאני רואה בה ממש עד ה- 180 בלי שינוי צבעים או בהירותממש פתרו יפה את בעיית הזויות וגם אין השתקפותלא ראיתי מריחות או שום דבר בסגנון
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים טוב חיברתי את הטלויזיה והיא ניראת אחלה(למרות שאין לי כל כך למה להשוות)אני לא מבין למה רושמים 170 מעלות כשאני רואה בה ממש עד ה- 180 בלי שינוי צבעים או בהירותממש פתרו יפה את בעיית הזויות וגם אין השתקפותלא ראיתי מריחות או שום דבר בסגנוןמה גרם לך לקחת את ה46 ולא את ה48?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שאלה טובה זה מה שקורה כשאמא מחליטה ללכת לבד לחנות טלויזיות אני הייתי לוקח מינימום 42"
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אם זה משנה, קיבלנו היום את ה42WP38 (אומנם פלזמה).ממש נראה מעולה... זה לא הטלוויזיה הסטנדרטית של טושיבה, זה אמור להיות משהו יורת טוב...בכל מקרה, מומלץ!
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים עניתי לך כבר תדרוש את המסך ששילמת עבורו באופן עקרוני. מזה השטויות האלה שאתה מזמין מסך אחד ומביאים לך משהו אחר זה כמו ההוא שרצו להחליף לו את ה-6600 ב-9600 9>6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.