פורסם 2005 ביולי 1420 שנים קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחברים לחיבור של הDVI ו זה פועל :\לגבי החיבור עדיין לא הבנתי מזההטמפרטורה מעולהותתחדש
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים DVI משמש לחיבור מסכי LCD . יש לך כזה ?זה החיבור של הVIVO יש לך כניסה של RAC אם אני לא טועה ויציאה של S-וידאו .השאלה אם זה טמפ' במאמץ אם כן זה מצויין אם זה במנוחה אז זה גם בסדר גמור.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר זה במנוחה במאמץ זה +- 63תראו קניתי כבל S וידאו וחיברתי וראיתי בעליית הוינדוס תצוגה רק סופר מעוותת איך מסדרים את זה איך גורמים למסך של האפשרויות להופיע? עריכה:הצלחתי להעביר לטיוי הכלטוב ויפה, עכשיו מה שגיליתי שהכרטיס במנוחה +- 58 ממליצים על משהו? אולי להשים מאוררים על הסיילנט פייפ של GB ?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר מה זה הצ'יפ הזה? יחסית גדול (לא הליבה), ליד...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר בטוח? איזה באסה...תגיד יש שם כשפותחים צינורות עוד הרבה שורות מה אלה? ומה קורה אם אני אסמן עליהם (V)ובכרטיס שלך יש? פתיחת צינורות זה רק ל PCI-E או גם לAGP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.