פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם)אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים בקשר לרפידות בלמים זה מאוד משתנה מאוטו לאוטו אבל זה בערך כ20-30 אלףלמרות שאני זוכר שקראתי שבקורולה החדשה זה משהו כמו 15אבל באוטו של ההורים של זה זה היה ב40 אלףבסך הכל אתה מרגיש את זה בכך שכושר הבלימה מתחלשאו שיש רעשים בזמן הברקס וכאשר אתה מרגיש שאתה מגיע עם הדוושה כמעט לרצפהברגע שאתה עושה טיפול "מקיף" במוסך הוא חייב לבדוק לך תבלמים....בקשר לדיסקים-אין לי מושג
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים עוד סימן הוא כאשר אתה שומע צרימהזאת אומרת, שהרפידה נשחקה, ומה שנוגע בדיסק זה המתכתדיסק\תוף, מחליפים בפרקי זמן גדולים יותר, כאשר הם נשחקים - וזה לוקח די הרבה זמן
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר יש לי רנו מגאן 1 1600 סמק עם 43 אלף קילומטר והחלפתי עכשיו בלמים בפעם השניה (זה מילא)הבעיה היא שאמרו לי גם שהדיסקים הקדמיים גמורים וגם אותם החליפו, החלפה של הדיסקים עלתה איזה 600-700 שקל.פשוט זה נראה לי קצת חשוד.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים תראה,אבא שלי עשה כרגע טיפול לרנו 19 במוסך מורשה רנו באיזור התעשייה בחדרה,הם בעצמם אמרו שאם הרפידות שורקות זה לא אומר שהם גמורות הרפידות פשוט קשות מידי,אם אתה רוצה אתה יכול להחליף לרפידות יותר רכות..אמרו לנסוע עוד 10 אלף על הרפידות האלו ואז להחליף
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים רעשים ושריקות מהברקסים כשלוחצים על הברקס זה ממש לא בגלל שהם גמורים, זה בגלל שבדרך כלל הם לא מקוריים. אצלי למשל שמתי ברקסים לא מקוריים כי הונדה רוצים עליהם 750 שקל אז קניתי לא חיקוי ב-350, בשביל עוד 400 שקל אני מעדיף לשמוע רעש שגם ככה לא ממש מפריע לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.