עבור לתוכן

התלבטות בין 2 משחקי רשת

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתלבט בין counter strike שכלול בhalf-life2 או battlefield 2

לפי מה ששמעתי counter strike ממכר וטוב

את המלצתכם בבקשה

פורסם

BF2.

CS זה משחק מסריח וממכר.

HL2 לא נראה לי ממש כיף ברשת -אבל לא ניסיתי עדיין,ככה שאין לי ממש יכולת לבקר את האפשרות משחק ברשת של המשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

אם cs ממכר זה טוב לא?

פורסם

זה לא איזה משחק יפה או משהו..

אתה מתחיל לשחק עם חברים... בהתחלה נהנה.. ואחרי זה אתה לא יכול להפסיק.. זה מתחיל להיות תלותי.. ואז הציונים יורדים בהתאם.. ויש לך פצעי לחץ בתחת.. וכאבי פרקים.. והעיניים מתחילות לכאוב.. ואז אתה צריך משקפיים... ואחרי זה אתה מתפדח לצאת מהבית.. (מי יוצא מהבית עם פצעים בתחת ומשקפיים?!) ואז אתה נשאר בודד ומכיר אנשים באינטרנט שבד"כ הם פדופילים או אנשים רעים (חוק מרפי).. ואז כשאתה נפגש איתם הם אונסים אותך או מטרידים אותך מינית .. ואז אתה נכנס לדכאון ומתאבד או נשאר בבית והסיבוב מתחיל מחדש..

בקיצור CS לא טוב לאדם.

פורסם

אתה מתחיל לשחק עם חברים... בהתחלה נהנה.. ואחרי זה אתה לא יכול להפסיק.. זה מתחיל להיות תלותי.. ואז הציונים יורדים בהתאם.. ויש לך פצעי לחץ בתחת.. וכאבי פרקים.. והעיניים מתחילות לכאוב.. ואז אתה צריך משקפיים... ואחרי זה אתה מתפדח לצאת מהבית.. (מי יוצא מהבית עם פצעים בתחת ומשקפיים?!) ואז אתה נשאר בודד ומכיר אנשים באינטרנט שבד"כ הם פדופילים או אנשים רעים (חוק מרפי).. ואז כשאתה נפגש איתם הם אונסים אותך או מטרידים אותך מינית .. ואז אתה נכנס לדכאון ומתאבד או נשאר בבית והסיבוב מתחיל מחדש..

בקיצור CS לא טוב לאדם.

חחחחחח יש משהו בדברייך

פורסם
  • מחבר

אני תקופה ארוכה שיחקתי ברשת בstarcraft ולדעתי זה משחק טוב למרות שהתמכרתי גם לסינגל וגם למולטי

פורסם

בקיצור CS לא טוב לאדם.

LOLOL ! שטיות, אני משחק בזה אבל אני לא מכור לזה..

פורסם

מכחיש.... :xyxthumbs:

פורסם

LOLOL ! <= אני משחק בזה אבל אני לא מכור לזה..

דיבור בשפת משחקי הרשת זהו הסימן הראשון, ראה הוזהרת :-X

פורסם

דיבור בשפת משחקי הרשת זהו הסימן הראשון, ראה הוזהרת :-X

אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה.

פורסם

איזה מחשב יש לך? בכול זאת עדיף BF2 אני מפעלי אצלי הכול על LOW ביגלל הזיכרון.[אני מחכה לזיכרון החדש].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים