עבור לתוכן

חבורה שלי קניתי סאב וופר לקולנוע ביתי צריך תגובות דחוף

Featured Replies

פורסם
:kopfpatsch:
  • תגובות 71
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני יהיה כן איתך

יש אצלי הפרעות, השכנים שבאים וצועקים שאני אנמיך... :lol: :lol: :lol::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:

פורסם

לפי מה שאני מבין ממכם זה כך....:

אתם הולכים על דברים פרועים...למשל אתם מרכיבים את הרמקולים או משהו כזה....

ואח שלי....תבין דבר אחד העוצמה של מערכת מיני והאיכות שלה לא מתקרבת לאיכות שמיעה או עוצמה למערכות קולנוע או כמו של ONKYO....אני מנסה להבין את הראש שלכם ואני לא מצליח....

פורסם

מעוניין לקבל תגובה על המערכת שלי יש בחדר :

רסיבר של JVC RX-5022

ורמקולים של ורפדייל: אני הולך לקנות עוד כמה ימים ואני רוצה שאתם תעזרו לי בביחרת הדגם אז ככה:

MODUS 8/ ATLANTIV 400/ VOLDUS 400

איזה הכי שווה ? (רק מי שמכיר שיגיב)

ובקרוב גם סאב עצבני ביותר 8 אינץ' (הגודל לא קובע העוצמה כן) של Definitive Technology

עם 250 וואט עוצמה נקי !!!!!!! (שווה 3000 שקל)

תגובה ?...

פורסם

לפי מה שאני מבין ממכם זה כך....:

אתם הולכים על דברים פרועים...למשל אתם מרכיבים את הרמקולים או משהו כזה....

ואח שלי....תבין דבר אחד העוצמה של מערכת מיני והאיכות שלה לא מתקרבת לאיכות שמיעה או עוצמה למערכות קולנוע או כמו של ONKYO....אני מנסה להבין את הראש שלכם ואני לא מצליח....

אני לא הרכבתי שום רמקולים (אם אתה מתכוון יעני לקחת קופסא לקחת דרייברים ולהרכיב רמקולים, אז לא עשיתי דבר כזה...)

פורסם

אחים שלי....עכשיו אתם מדברים סוף סוף בתחום שאני מבין בו טוב....

אחי הסאב של storm שאתה רוצה לקנות הוא די טוב לחדר ולא יותר מזה...אם ההורים שלך סובלים מעוצמות רעש גבוהות אז גם בסלון זה יהיה טוב....אני עובד עכשיו ורוצה לקנות למערכת קולנוע אצלי בסלון סאב מכובד מאוד.....של אחת מן החברות הבאות:

וורפידיל

קנווד

ג'אמו

DOME

JBL

זה יעלה מינימום 2000 שקל...אבל יש לי מערכת מושקעת בסלון אז לחמה לא עד הסוף!!!!!!

חוץ מזה תשאלו את THE HUNTER איך שומעים אצלי בסלון סרט בלי סאב והוא כבר יגיד לכם....וגם איך שומעים אצלי בחדר מוזיקה שגם שם יש מערכת לא רעה.......אני יודע שאם אני קונה משהו אז אני קונה משהו שאני לא יחליף אחרי כמה חודשים!!!!!!!!!אבל כמו שאח שלי ROCKFORD אמר....אם הוא מתאים לך שים זין על כולם ומה שאני יגיד זה רק תתחדש אח שלי!!!!!!!!

אגב, DOME זה בדיוק כמו STORM, אותו זבל (אל תיעלב.) 2000 שקל למערכת זה באמת באמת לא הרבה.

אגב, אם אתה נהנה תתחדש, אל תשאל. קנווד זה הרסיבר? אז אני ממליץ לך להשקיע עוד קצת במשהו קצת יותר טוב. ג'אמו חברה מעולה. אבל עזבו שניכם. אתם מרוצים? תהנו...

פורסם

יש לי שני רמקולים של וורפדיל הזה אבל ישנים דגם CD 50.2 טובים ?

נ.ב לא עלו לי שקל ;D

פורסם

אהההה .... דפקתי את כולכם !!!

בסלון יש לי מערכת מיני של AIWA עם 2 רמקולים מתים , שאחד מהם לא עובד , טלויזיה פנסוניק 21 אינטש מונו , וידיאו של אקאי , DVD של היונדאי , ואצלי בחדר יש ......

תכינו את עצמכם נפשית ....

Creative FPS 1000 !!!!!

והם מדהימיםםםםם

אני שם חצי ווליום , ואני אוכל סרטייייייםםםםםםם , כי העיוות כל כך עמוק ואיכותי שלא שמעתם כזה בחיים שלכם . שלא לדבר על הסאונד בסלון ....

ויש לי סאב של רכב בארון שלא מחובר לשום דבר , הוא כבר שוכב שם שנה וקצת , מחכה לאוטו !

אה כן , וגם 2 רמקולים לדלתות הקדמיות ... משו ליגגגגה

המממ ..... איך זה ?

כולכם מוזמנים אלי לחווית שמע בלתי רגילה . אחרי שתשמעו אצלי קצת מוזיקה , תתחילו להעריך את מה שיש לכם !!!

פורסם

זוג אוזניות מוניטורינג עושה את העבודה מצויין.

לא קריעה רצינית מדי, איכות סאונד גבוהה במיוחד ואתה שומע כל רחש.

פורסם

אחרי שכולכם פה יש לי שאלה:

מערכות של BOSE,איך הם?

פורסם

קולנוע ביתי - בינוני מינוס וגם זה במזל.

לרכב - די טוב.

פורסם

רמקולים של bose הם טובים רק לקולנוע ביתי אך לא למוזיקה.....מי שדיבר על הוורפידיל שיקח את ה...ווליוס 400 כי זה בדיקו מה שיש לי סלון...רמקול איכותי מאוד אבל רק 150 וואט...אני ממליץ על וליוס 500....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים