עבור לתוכן

מה כל ההתלהבות הזאת מCS

Featured Replies

פורסם

ועוד אחרי זה אתם אומרים שאתם לא ספאמרים? שטויות.

ועל CS דיברת לא כן? (עברו מספר הודעות מאז ההודעה האחרונה שהייתה קשורה לת'רד!)

לא יפה! שיחקתי ב DOD TFC ועוד איזה 2(איך זה הולך? השם..) CS הכי איכותי. מה הקשר לדמות? זה לגיוון במשחק נטו. תמשיך לשחק, בטח קיבלת הרבה כדורים...... ;D

כנס לכל הקטע של "אני לוחם ימ"מ" תחשוב יותר מציאותי......... תהיה אחד עם המשחק(רציני לגמרי). אל תלחץ על הכפתור בעכבר כדי לירות, תלחץ על ההדק, שלא ירדו לך "חיים", תדמם! תריח את המוות באוויר, ותתחיל לעשות מה שאימנו אותך(לא אימנו אותך, לכן פשוט תעשה מה שאתה חושב לנכון באותו רגע). :asthanos:

• תגובות 37
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שפשוט תעבור ל UT

ותתחיל לכרות ראשים מיידית בלי לחשוב ובלי לחכות

שום לוחם ימ"מ! שום הדק שמדק!

כל מה שצריך זה דמות אחת ו

Redeemer

פורסם

או שפשוט תעבור ל UT

ותתחיל לכרות ראשים מיידית בלי לחשוב ובלי לחכות

שום לוחם ימ"מ! שום הדק שמדק!

כל מה שצריך זה דמות אחת ו

Redeemer

:lol:

פורסם
  • מחבר

UT זה משחק מצוין, בגלל הפינגים הגבוהים שיש לי אני לא יכול לשחק :-\

כל המשחקים שמבוססים על המנוע של קוויק 3 לא יעלו על המחשב שלי (ראה מפרט).

לא יפה! שיחקתי ב DOD TFC ועוד איזה 2(איך זה הולך? השם..) CS הכי איכותי. מה הקשר לדמות? זה לגיוון במשחק נטו. תמשיך לשחק, בטח קיבלת הרבה כדורים......

כנס לכל הקטע של "אני לוחם ימ"מ" תחשוב יותר מציאותי......... תהיה אחד עם המשחק(רציני לגמרי). אל תלחץ על הכפתור בעכבר כדי לירות, תלחץ על ההדק, שלא ירדו לך "חיים", תדמם! תריח את המוות באוויר, ותתחיל לעשות מה שאימנו אותך(לא אימנו אותך, לכן פשוט תעשה מה שאתה חושב לנכון באותו רגע).

זה לא שני מקבל הרבה כדורים, זה בגלל שיש יותר מדי קמפרים וליימרים שכל הזמן מסתתרים בחושך

ואז הורגים אותי.

אני תמיד חושב מציאותי כשאני משחק במשחק מחשב (זה כמובן תלוי בעלילה, אם יש) אבל עדיין לא מצאתי

משהו מיוחד ומהנה כל כך בCS.

פורסם

ל CS יש קסם מיוחד שרק אנשים מסויימים מזהים אותו. ;D

ואם יש מלא ליימרים וקמפרים במפה אז פשוט תתחיל לקלל את כולם ולרדת על האימהות שלהם (זה מה שאני עושה חחחח ;D).

או שפשוט תתחיל להיות יותר זהיר ולחפש במקומות התקמפרות, יש לך יתרון עצום בתור זה שמתקיף את הקמפר חסר האונים שלא יודע מה קפץ עליו.

נ.ב: תעלה את ה birghtness או gamma. בשביל לראות את הקמפרים במקומות חשוכים.

פורסם
  • מחבר

ל CS יש קסם מיוחד שרק אנשים מסויימים מזהים אותו. ;D

כניראה אני לא מזהה אותו ;)

נ.ב: תעלה את ה birghtness או gamma. בשביל לראות את הקמפרים במקומות חשוכים.

העליתי את שתיהם עד למקסימום

פורסם

הגרפיקה של CS כ"כ מסיחה... העלתי אותו פעם אחת ונדהמתי מרמת הגועל... יותר מגעיל ממה שוודוו3 יכול לעשות דברים מגעילים...

בקיצור:

גועל נפש!

חוץ מזה, נכון אפשר לקנות נשקים רק ב30 שניות ראשונות? אז עד שאי בוחר אקדח עוברות 40 שניות :bash: :bash:

פורסם

אגב מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הגירסה האחרונה?

פורסם

:)

פורסם

דבר ראשון

TFC משחק חמוד ביותר , אני נהנה לשחק בו מידי פעם כשסיאס יוצא מכל החורים בראש לדעתי זה יותר משחק מהיר וללא חשיבה מיוחדת שלא כמו CS ולכן אני לא משחק בו הרבה , יותר משחק של FOOLING :D

ובקשר לקמפרים , אין לך מה לעשות , אין שום דבר מושלם בחיים , יחד עם משחקים מושלים חייבים להיות דברים שיהרסו לך תהנה ככה ה' רוצה... ולכן הוא הביא לעולם תלאמרים ותציתרים :P :P

ולדעתי , אני מעדיף תגרפיקה של CS מרוב המשחקים החדשים שיוצאים כיום

כנס לכל הקטע של "אני לוחם ימ"מ" תחשוב יותר מציאותי......... תהיה אחד עם המשחק(רציני לגמרי). אל תלחץ על הכפתור בעכבר כדי לירות, תלחץ על ההדק, שלא ירדו לך "חיים", תדמם! תריח את המוות באוויר, ותתחיל לעשות מה שאימנו אותך(לא אימנו אותך, לכן פשוט תעשה מה שאתה חושב לנכון באותו רגע).

בןאדם קח רגע מהחיים ותנסה להבין שזה רק משחק ... :saint:

פורסם

UT KICKS ASS !!!!

גם אני לא אוהב לשחק cs , לקח לי שעתיים עד שהורדתי והתקנתי את הגירסה הנכונה .... ( זה מאוד מבאס , כי יש לי HL מקורי) , רק התחלתי לשחק אולי יותר מאוחר המשחק יתחבב עליי ;D

פורסם

אולי מספיק כבר?

לפני איזה שבוע היה לנו את האשכול "מי יותר טוב CS או UT".

יש אנשים שמעדיפים את זה ויש כאלה שמעדיפים את השני.

על טעם ועל ריח אין מה להתוווכח.

פורסם

אולי מספיק כבר?

לפני איזה שבוע היה לנו את האשכול "מי יותר טוב CS או UT".

יש אנשים שמעדיפים את זה ויש כאלה שמעדיפים את השני.

על טעם ועל ריח אין מה להתוווכח.

אז אתה אומר שאסור לדון על דברים סובייקטיביים? :nono:

פורסם
  • מחבר
TFC משחק חמוד ביותר

חמוד?למה אתה מתכוון בחמוד?

לדעתי זה יותר משחק מהיר וללא חשיבה מיוחדת שלא כמו CS ולכן אני לא משחק בו הרבה

משחק מהיר - כן ללא חשיבה מיוחדת - לא ממש, זה די תלוי איזה class אתה בוחר.

אני מעדיף תגרפיקה של CS מרוב המשחקים החדשים שיוצאים כיום

הגרפיקה של CS ושל כל שאר המודים של HL די עלובה, איך אתה יכול להשוות את CS למשחקים החדשים?

CS להורדה

פורסם

אחים שלי.... מה זה לעזאזל CS?????? ומאיפה אני יכול להוריד את זה כדי לחוות את הכייף הזה..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים