פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אוקי אז קצת אחרי הMOD הקטן שלנו על הV8200 ( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=13616 )הינה המארז שלי (Kriz's) , יותר מאוחר יפורסמו התמונות של המארז השני (LandRover's)... על שני המארזים , אחד של ChiefTec )BLD) והשני Generic עבדנו יחדיו...טוב , מספיק דיבורים , לתכלס :http://ilf.israel.net/kriz/*ישנו וודאו ותמונות רבות נוספות אשר אני אוסיף יותר מאוחר...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני לא מדמיין, הידית שם זאת דלת- נכון?אחלה- באמת יפה העסק.אם תקיף את החלון בLED כזה- זה אמור להוציא אפקט יפה, לא?הלוואי עלי.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים בהחלט חביב ביותר.אבל למה המאוורר למעלה מכניס אוויר? אני ממליץ בחום (בשביל קור) שיוצא את האוויר.. כידוע אוויר חם עולה למעלה...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים ווואי זה יפה אחושרמוטה!!!!!!!זה בין המודים הישראליים הכי יפים שראיתי!!!!!!במיוחד הצ'יפטק או אנרמקס מה שזה לא יהיהיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר בהחלט חביב ביותר.אבל למה המאוורר למעלה מכניס אוויר? אני ממליץ בחום (בשביל קור) שיוצא את האוויר.. כידוע אוויר חם עולה למעלה...הגעתי למסקנה , אחרי ניסויים רבים , שכאשר ה120 מכניס אוויר , שני ה80 ליד המעבד גם הם מכניסים והמאווררים , שני 80 בדלת גם כן מכניסים והאוויר יוצא דרך החלק הקדמי (בו ממוקמים שני 80) , ומתחת לGFX , הטמפ' המתקבלות הן הנמוכות ביותר...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים בהחלט חביב ביותר.אבל למה המאוורר למעלה מכניס אוויר? אני ממליץ בחום (בשביל קור) שיוצא את האוויר.. כידוע אוויר חם עולה למעלה...הגעתי למסקנה , אחרי ניסויים רבים , שכאשר ה120 מכניס אוויר , שני ה80 ליד המעבד גם הם מכניסים והמאווררים , שני 80 בדלת גם כן מכניסים והאוויר יוצא דרך החלק הקדמי (בו ממוקמים שני 80) , ומתחת לGFX , הטמפ' המתקבלות הן הנמוכות ביותר...גם כמות האבק שתכנס תיהיה ענקית...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים לא נראה לי.. במיוחד כשיש חלון, לא יהיה נעים לקום בוקר אחד ולראות פתאום הרים של אבק על החומרה..
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים יפה מאוד!אין מה להגיד, ההשקעה משתלמת!ועכשיו שאלה, איך עושים צגי טפמרטורה כאלה?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר יפה מאוד!אין מה להגיד, ההשקעה משתלמת!ועכשיו שאלה, איך עושים צגי טפמרטורה כאלה?קונים HardCano II ומפרקים לו את הצורה , כאן השתמתי בשניים כאלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.