עבור לתוכן

המלצה למסך LCD 17

Featured Replies

פורסם

התקלקל לי המסך 19 שלי ועכשו יש לי איזה 17 מעפן שממש מעצבן לעבוד איתו אחרי שהתרגלתי ל -19.

עכשו אני קצת מתלבט ,האם לקנות שוב 19 חדש ,גדול ומגושם ,פולט חום כמו של תנור ,גם כך החדר שלי חם , או לעבור ל -LCD 17 כי אין לי מספיק כסף ל -19...

אז עכשו אני צריך איזו המלצה למסך LCD 17 טוב ,מהירות מסך 8 מיל' , קונטרס גבוה ( לא יודע כמה זה נחשב גבוה וטוב ?? ) , ויחס בהירות טוב ( כמה זה טוב ? ) . המסך מיועד להכל ,וגם למשחקים ,הכל מהכל...

דרישה שיהיה למסך 3 שנים אחריות - לא רוצה ליפול שוב עם מסך כמו עם הקודם.

בקשר לתקציב - עד 1500-1600 ש"ח לא יותר מזה.

האם יש איזה בחור נחמד העונה לדרישות ,אני נשבע שהוא יקבל יחס טוב אצלי... :jump:

• תגובות 38
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ לך ללכת על LCD 17"

גם צבעים טובים וחדים יותר, גם בריא יותר לעיניים וגם הרבה יותר דק :)

בכל מקרה בתקציב שלך אתה יכול להביא את הSamsung 710N, או להוסיף ולקחת את ה710T (עם חיבור DVI וPIVOT).

אני חושב שיש עוד אפשרויות מבית VS וLG אבל אני לא ממש מכיר דגמים שלהם, תחכה שאולי משהו אחר יעזור לך, למרות שאני משכונע שהSamsung יהיה מושלם בתקציב שלך.

נ.ב.

אתה יכול גם לעיין בדיון הזה כדי לקבל מדי נוסף

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה Raul

שני המסכים שציינת הם 12 מילי' ואני מעונין ב -8 בגלל משחקים וסרטים.

לגבי הדיון שציינת ,קראתי אותו ועדיין אני רואה שהדעות חלוקות ועדיין לא הגענו לעמק השווה מה עדיף CRT OR LCD .

האם יש איזה מסך עם הנתונים שציינתי שהוא גם מסך טוב ומומלץ ?

פורסם

ב-12 מילי רואים טוב מאד סרטים ומשחקים בלי שום גוסטינג והמסך שהוא המליץ הוא מהמובילים היום ועדיפים על מסכי 8ms של חברות פחות טובות.

ב-1600 שקל אין כמעט אפשרויות למסך 8ms טוב שיהיה עדיף את ה-710N או 710T

פורסם

תודה על התגובה Raul

שני המסכים שציינת הם 12 מילי' ואני מעונין ב -8 בגלל משחקים וסרטים.

לגבי הדיון שציינת ,קראתי אותו ועדיין אני רואה שהדעות חלוקות ועדיין לא הגענו לעמק השווה מה עדיף CRT OR LCD .

האם יש איזה מסך עם הנתונים שציינתי שהוא גם מסך טוב ומומלץ ?

בגלל מגבלות של העין האנושית אתה לא תרגיש בהבדל בין 8MS ל12 MS איכותי ולכן אני ממליץ לך כמו קודמיי ללכת על ה710T, מסך מעולה ומתאים לצרכים שלך בול, במחיר אטרקטיבי.

פורסם

אני מצטרף להמלצה. אני עבדתי במשך שנה על המסך שעות על גבי שעות ביום. מסך איכותי וטוב, ולתקציב שלך בול.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אכן בדקתי את המסך של סמסונג 710T ושמתי לב שיש לסמסונג מדיניות "פיקסלים מתים " חריפה מאוד. רק אחרי 19 פיקסלים מתים אפשר לממש את האחריות ,נשמע לי מוגזם ביותר. אני יודע ש - LG נותנים מ -3 פיקסלים מתים ומעלה.... קצת בעייתי.. :kopfpatsch:

פורסם

אל תדאג בקשר לזה...

כשאני קניתי את המסך מחנות (לא משנה כרגע איזה), עשיתי איתם הסכם שאפילו אם יש פיקסל שרוף אחד הם יחליפו את המסך...

ואכן המסך הראשון שקיבלתי היה בו פיקסל שרוף אחד (ועוד בצד למטה שבקושי רואים אותו), ועדיין בקשתי החלפה וקבלתי מסך חדש בלי אף פיקסל שרוף :)

פורסם

אני עדיין לא מבין איך לעזאזל מגיע המסך מהמפעל עם פיקסלים שרופים???

איך הם מוציאים אותו מהמפעל אם הוא לא תקין ב 100 אחוז!!!!??????????????? :pissed: :pissed:

אני רוצה לראות בנאדם קונה מכונית חדשה בלי כפתור של הרדיו :bash:

ומה שעוד יותר מצבן זה שאנשים כבר התרגלו לזה

כאילו עם יש לך "רק" פיקסל אחד שרוף אז אתה לא יכול להחליף אותו

יענו שב בשקט ושתוק :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

הוא יכול להדפק בדרך מכל הטילטולים...

וחוץ מזה לא תמיד קל לראות פיקסל קטן שרוף..

פורסם

זה ממש לא משנה אם זה קל או קשה

או אם זה רק אחד או רק 19

מהסיבה הפשוטה הבאה

כאתה קונה אוטו חדש במיטב כספך

בוא נגיד שהאור בתא כפפות לא עובד

ורק אחרי חודשיים שמת לב

אתה הולך לסוכנות....

כמה אגרופים תתן לסוכן אם הוא יגיד לך שאתה צריך לחכות שעוד 18 דברים אחרים יתקלקלו בשביל לממש את האחריות??? :bash: :bash: :bash:

זה אותו דבר

המוצר שקנית הוא לא מוצר תקין ב 100% נקודה.

פורסם

באותה מידה אתה יכול להגיד למה אחרי 20 אלף קילומטר אני צריך לשלם כסף על בלמים חדשים?

ולמה אחרי 300,000 (סתם מספר שזרקתי) צריך להחליף מנוע? (שעולה לא מעט...)

אפשר גם לתאר את הפיקסלים השרופים כתוצאה של בלאי של המסך כמו שיש בלאי של אוטו...

פורסם

מצטער להדחף אבל יש לי שאלה שקשורה לנושא:

האם שווה להשקיע עוד 800 ש"ח על מנת לקנות את הVS171 ולא את הסמסונג710T? על הדף רואים שני הבדלים בין המסכים, במס' הMS, בVS יש 8ms ובסמסונג יש 12ms לעומת זאת לסמסונג יש ניגודיות של 1:600 ולVS יש ניגודיות של 1:500, האם הVS מצדיק את המחיר שלו? 

יש הבדלים בין השניים, אבל האם במציאות יש באמת הבדל ניכר לטובת הVS בביצועים של המסך במשחקים,סרטים ובתצוגה בכלל? 

פורסם

לדעתי הוא לא שווה את ההפרש במחיר

שניהם משתמשים באותה טכנולוגית פנל של TN+Film וההפרש במחיר לדעתי לא מוצדק.

פורסם

תקח את הסמסונג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים