פורסם 2005 ביולי 1320 שנים תקשיבו תמיד אני מפעיל אימול בלילה אני הולך לישון קם בבוקר אני אומר מה ירדדואז אני רואה האינטרנט מנותקקנו מה זה??איפשר לעשות דוגמא שאינטרנט מתנתק הוא היתחבר אוטמטי?
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים תקשיבו תמיד אני מפעיל אימול בלילה אני הולך לישון קם בבוקר אני [glow=red,2,300]אומר[/glow] מה ירדדואז אני רואה האינטרנט מנותקקנו מה זה??טוב לדעת .
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים Captain, במקום להיות קוקסינל שלא מועיל ורק נותן תגובות לא קשורות (ואגב, גם לא מצחיקות :) אתה יכול לנסות לעזור, או לשתוק. לפותח הת'רד, יש מצב שיש לך ספייוורים\ וירוסים שגורמים לניתוקים. בשביל לבדוק ולהסיר (אם באמת יהיו) ספייוורים תוריד את התוכנה Ad-Aware, תעדכן אותה, ותריץ Full System Scan. וסריקת וירוסים אתה יכול לעשות באתר של Trend Micro ו Kaspersky (אם תחפש שם טוב,תמצא -זו אפשרות חדשה שעדיין בגרסת בטא אבל היא עובדת מצויין).
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר זה לא קשור אני מבין במחשבים אני יודע את כול זה עם הייה לי ווירוס או בספייוורים זה גם הייה מתנתקאבל לא תמיד זה מנתנתקק לפעמיםםם אבל זה קורה הרבהה ניראה לי שזה בגלל 012 או אולי בגלל שייש הומס אז זה מתנתק
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים זה יכול להיות בעיה חיצונית (מודם, תשתית, חיווט בבית).אם אתה פשוט רוצה שהוא יתחבר אוטומטית אחרי הניתוק (מה שמההתחלה לא צריך להיות),תעשה כפתור ימני על החייגן, מאפיינים, אפשרויות, ותסמן למטה את "חייג שנית אם הקו נותק"Amit.Z אני מבין את הצורך שלך להעיר על פוסטים חסרי תועלת, אבל תשתדל לעשות את זה ללא כל הקללות והתבטאויות הרגילות שלך, כבר העירו לך על זה מספיק.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לפותח הת'רד: תנסה לנתק ולחבר שוב את האינטרנט לפני שאתה הולך לישון ותראה אם זה עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.