עבור לתוכן

Radeon9700 - בימינו אנו?

Featured Replies

פורסם

מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?

פורסם

ספטמבר בחו"ל.. ישראל? עוד הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

מה ספטמבר???

חשבתי אוגוסט ככה כבר בחנויות המובחרות

#%#%Y#%&%#&%

זה הבעיה, עד שזה כבר יגיע לארץ כבר יוכרז הNV30 וכבר אשקול מחדש אם לקנות בכלל R300 ואז אותו דבר אם (נגיד) R500 והלאה והלאה

פורסם

מי אמר שלארץ הוא יגיע הרבה אחרי?

מספיק טלפון אחד של אחד מנציגי HWzone להגיד "שלום אני אחראי האתר HWZONE אתר החומרה בישראל ורציתי לשאול מתי יגיע RADEON 9700 לישראל" בלה בלה עדיף שעומרי יעשה את זה למרות שגם אורי יכול.... מספיק שהם ידעו שרוצים את זה הם כבר עכשיו יתחילו לדבר ולהזיז דברים וזה יגיע בזמן.

פורסם

מספיק טלפון אחד של אחד מנציגי HWzone להגיד "שלום אני אחראי האתר HWZONE אתר החומרה בישראל ורציתי לשאול מתי יגיע RADEON 9700 לישראל" בלה בלה עדיף שעומרי יעשה את זה למרות שגם אורי יכול.... מספיק שהם ידעו שרוצים את זה הם כבר עכשיו יתחילו לדבר ולהזיז דברים וזה יגיע בזמן.

;D

פורסם

ה18 לאוגוסט בחו"ל :)

אמצע ספטמבר אצלי בתקווה( ;D)

פורסם

מישה, מספיק לדבר בסמיילים ;)

אני אמור להבין מזה שכבר התקשרת? אחרי שתענה (כן, אם חייך יקרים לך ;) ), מתי זה יגיע?

פורסם

אני? התקשרתי? אני אפילו לא יודע מי היבואן של ATi..... ;D

פורסם

AMTEL\AZTEC

יש עוד יבואן אחד, אבל לא הצלחתי למצוא שום סימן חיים לקיומו, אפילו לא ב144 :smoke:

פורסם
  • מחבר

אתה מתקשר ושואל "שלום אפשר את היבואן של ATI?" :P

פורסם

זה לא בדיוק ככה אבל שיהיה...

פורסם

אתה מתקשר ושואל "שלום אפשר את היבואן של ATI?" :P

אני בודק באתר של ATI >:( >:(>:(

פורסם
  • מחבר

למה לכעוס? ;D

MAKE LOVE! NOT WAR!

פורסם

למה לכעוס? ;D

MAKE LOVE! NOT WAR!

:-* :-* :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים