פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר מה ספטמבר???חשבתי אוגוסט ככה כבר בחנויות המובחרות#%#%Y#%&%#&%זה הבעיה, עד שזה כבר יגיע לארץ כבר יוכרז הNV30 וכבר אשקול מחדש אם לקנות בכלל R300 ואז אותו דבר אם (נגיד) R500 והלאה והלאה
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מי אמר שלארץ הוא יגיע הרבה אחרי?מספיק טלפון אחד של אחד מנציגי HWzone להגיד "שלום אני אחראי האתר HWZONE אתר החומרה בישראל ורציתי לשאול מתי יגיע RADEON 9700 לישראל" בלה בלה עדיף שעומרי יעשה את זה למרות שגם אורי יכול.... מספיק שהם ידעו שרוצים את זה הם כבר עכשיו יתחילו לדבר ולהזיז דברים וזה יגיע בזמן.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מי אמר שלארץ הוא יגיע הרבה אחרי?מספיק טלפון אחד של אחד מנציגי HWzone להגיד "שלום אני אחראי האתר HWZONE אתר החומרה בישראל ורציתי לשאול מתי יגיע RADEON 9700 לישראל" בלה בלה עדיף שעומרי יעשה את זה למרות שגם אורי יכול.... מספיק שהם ידעו שרוצים את זה הם כבר עכשיו יתחילו לדבר ולהזיז דברים וזה יגיע בזמן. ;D
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מישה, מספיק לדבר בסמיילים אני אמור להבין מזה שכבר התקשרת? אחרי שתענה (כן, אם חייך יקרים לך ), מתי זה יגיע?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים AMTEL\AZTECיש עוד יבואן אחד, אבל לא הצלחתי למצוא שום סימן חיים לקיומו, אפילו לא ב144 :smoke:
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מי אמר שלארץ הוא יגיע הרבה אחרי?מספיק טלפון אחד של אחד מנציגי HWzone להגיד "שלום אני אחראי האתר HWZONE אתר החומרה בישראל ורציתי לשאול מתי יגיע RADEON 9700 לישראל" בלה בלה עדיף שעומרי יעשה את זה למרות שגם אורי יכול.... מספיק שהם ידעו שרוצים את זה הם כבר עכשיו יתחילו לדבר ולהזיז דברים וזה יגיע בזמן.זה לא בדיוק ככה אבל שיהיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.