עבור לתוכן

G.Skill LC \ GEIL Ultra-X 4400 \ Mushkin XP4400 לOC ?

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות להביא זיכרון מארה"ב... המושקין עולה 200 הגייל 210 והLC עולה 235

המעבד AMD 3200 VENICE עם TT BT עליו וAS5 והלוח DFI LP NF4U-D

אם יש לכם הצעות לעוד זכרונות בתקציב הזה תציעו :P

אני רוצה מקסימום ביצועים במשחקים, לא לשבור שיאים או משהו

תודה

פורסם

Mushkin RedLine XP4000

או

Geil One (BH-5 Version)

או

OCZ EL Gold VX PC4000

או

G.Skill GH או אם אתה רוצה אולי TCCD יש את הG.Skill PC4400 LE שהם אחלה, כנ"ל הG.Skill PC4800FF

או

Twinmos Twisters

כל אלה מצויינים (הג'י סקילס FF וLE הם TCCD וכל השאר Winbond UTT\BH-5)

פורסם
  • מחבר

הטוויסטר לא ברמה של הזכרונות האלו... הGEIL 1 יקר ועוד אין בארה"ב... מוזר.. הVX נחמד אבל גם לא ברמה כמו הזכרונות האלה... למה XP4000 כשהצעתי XP4400 ?... וFF עולה 375$ !!!....

אני קונה בארה"ב ככה שהמחירים בארץ לא רלוונטיים

אבל תודה בכל מקרה על התשובה :P

פורסם

הטוויסטר לא ברמה של הזכרונות האלו... הGEIL 1 יקר ועוד אין בארה"ב... מוזר.. הVX נחמד אבל גם לא ברמה כמו הזכרונות האלה... למה XP4000 כשהצעתי XP4400 ?... וFF עולה 375$ !!!....

אני קונה בארה"ב ככה שהמחירים בארץ לא רלוונטיים

אבל תודה בכל מקרה על התשובה :P

ה redline xp4000 מבוססים bh ובמתח גבוהה הם נותנים ביצועים יפים וכל זוג כמעט מגיע ל 260mhz ב 2-2-2-5

ה xp4400 הם tccd ומתוזמנים גבוהה יותר, אני מניח שתגיע איתם ל 275-280 ב 2.5-4-3 או 2.5-3-3.

השאלה מה אתה מחפש, mhz או תיזמונים, כי מבחינת משחקים וישומים גראפיים אקטיביים אז ה redline 4000 מומלצים בחום, כמו שאמר עמית.

פורסם
  • מחבר

השאלה מה אתה מחפש, mhz או תיזמונים, כי מבחינת משחקים וישומים גראפיים אקטיביים אז ה redline 4000 מומלצים בחום, כמו שאמר עמית.

שמע אתם המומחים חחח אני מחפש ביצועים במשחקים... בשביל זה עדיך תזמונים הדוקים או MHZ גבוה יותר ? לא ממש מעניין אותי SANDRA וכל זה... העיקר ביצועים אני לא מנסה לשבור שיאים (ובטח לא את שלך כי אני לא אצליח חחח)

מומלצים בחום - BH-5 :P

פורסם

אם השתכנעת ואתה רוצה BH-5 אז יש את ה Mushkin RedLine XP4000 שהוא זכרון מומלץ.

פורסם

ממליץ גם.

ד"א ראיתי שמוכרים אותם גם בארץ,לא במחיר מופקע...

פורסם

נכון, יש אותם ב1,370 אצל הדובים

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו איזה ביקורת על ה3200... עשו לו OC ל2.8 ובFC היה הבדל רק ב1024*768 בלי פילטרים... הכרטיס היה X800 והזכרונות CORSAIR XMS 4400

הנקודה שלי היא האם אני באמת צריך זכרון ברמה כזו שעולה 230$ עם כרטיס מסך כמו ה6600GT ? הוא לא יגביל את הביצועים של המעבד והזכרון במשחקים ובעצם זכרון של 140$ עם 500MHZ על 2.5 יעביר אותם ביצועים ?

http://www.pcper.com/article.php?aid=127&type=expert&pid=4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים