פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אז מה ההבדלים ביניהם?ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר??וד"איש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!!למה זה??
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אז מה ההבדלים ביניהם?ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר??וד"איש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!!למה זה??בסטיקי השלישי היית מוצא את זה:http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htmככה הם בנויים- מ-8 גידים
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר 8 חוטים??אמרו לי שצריך להיות 6 חוטיםוגם בקישור שנתת מראים בתמונה הראשונה שיש רק 6 חוטים(בתמונה שמראים את הסדר של החוטים)אתה בטח שזה 8?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים 8 חוטים??אמרו לי שצריך להיות 6 חוטיםוגם בקישור שנתת מראים בתמונה הראשונה שיש רק 6 חוטים(בתמונה שמראים את הסדר של החוטים)אתה בטח שזה 8?אני לא יודע מה עישנת. יש 4 זוגות כבלים ואפשר לראות את זה בבירור בכל התמונות חוץ מהראשונה
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים יש 8 חוטים ל FULL DUPLEXבעקרון הסטנדרד מגדיר שאפשר גם 4 ל HALF DUPLEX עד כמה שאני זוכר...FULL זה תעבורה דו כיוונית HALF רק בכיוון אחד במקביל...אתה צריך מוצלב כי ככה המחשב שלך יודע גם לשלוח וגם לקבל מידע כמו שצריך = בעקרון אין שוםהבדל בין הכבלים חוצ מהההצלבה או אי הצלבה של החוטים בקצה - ב"שקע" של החוט.יש נתביןם שיודעים להפוך הצלבה ואי הצלבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.