עבור לתוכן

איזה מערכת יותר טובה מבין ה-2 ?

Featured Replies

פורסם

זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה)

רסיבר JVC-RX-5022

רמקולים של-

WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים)

ועכשיו לשאלה האמיתי:

למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר):

חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי

תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:

פורסם

:bash:

שניכם טועים, לאחד האלטק ישמעו יותר טוב לאחר הרמקולים שיש לך. אי אפשר להכריע בדברים כאלה.

פורסם
  • מחבר

המערכת לא של ג'יי וי סי זה רק הרסיבר.

המקולים שלי זה 2 רמקולים של מערכת קולנוע ביתית שגובה כל רמקול כזה הוא 94 ס"מ..שום רמקול לויני לא יוכל להפיק את אותו סאונד

כנו של רמקול גדול

פורסם

דרעק, טעיתי.

שמע בנאדם, מה הקשר לגודל? יש לאפטופים מאוד קטנים שנותנים ביצועים הרבה יותר טובים ממחשבים שולחנים רגילים אז?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להשוות מחשבים לסאונד.

רמוקלים לוינים לא יכולים לתת את אותו הסאונד של רמקולים עם נפח יותר גדול (במיוחד שמדובר בהשוואה הזאת !)

אלא אם כן אתה משווה את הרמקולים שלי ל-5 רמקולים כפולים שלBOSE שעולים איזה 10,000 אז אולי אני יכים איתך

פורסם

אתה בא להתערב איתי שהם יכולים וחצי?

ה-Z560 אוכלים יפה כמה רמקולים "אמיתים" כהגדרתך לארוחת בוקר בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

אבל אני מדבר על הרמקולים שלי ! לעומת האלטק !

פורסם

אז? אם זה שלך זה אומר שזהו, אין עליהם?

חבוב, אלטק לוקחים הרבה מערכות אחרות בהליכה.

פורסם

אי אפשר להשוות מחשבים לסאונד.

רמוקלים לוינים לא יכולים לתת את אותו הסאונד של רמקולים עם נפח יותר גדול (במיוחד שמדובר בהשוואה הזאת !)

אלא אם כן אתה משווה את הרמקולים שלי ל-5 רמקולים כפולים שלBOSE שעולים איזה 10,000 אז אולי אני יכים איתך

אחי

bose לא שווים אגורה שחוקה

לוקחים עליהם הרבה (הרבה!!!!) יותר ממה שהקופסאות מעדן חלב האלה שוות.....

פורסם

בטח שהרמקולים שלך. האלמנטים מאוד טובים, והם לקולנוע ביתי לא כמו הצ'יפים הזולים (פירלס) אלא זו חברה טובה. מאידך הם למוזיקה ולסרטים, יותר איכותים בסאונד, פחות דיוק למשחקים וכו.

פורסם
  • מחבר

אז? אם זה שלך זה אומר שזהו, אין עליהם?

חבוב, אלטק לוקחים הרבה מערכות אחרות בהליכה.

בטח שיש...אני לא יכול להגיד שמערכת כמו : רסיבר של הרמן קרדון ושני רמקולים של B&W בכלל רואה את המערכת שלי

מכל הבחינות (כסף ביצועים והכל). או אפילו מגבר של ימאהה RX-520 ורמקולים של MISSION

אז בטח שיש אני לא חי באשליות שאם זה שלי אז זה הכי טוב ולפי התגובה שלך אתה לא כ"כ מכיר את המערכת שלי (מבחינת סאונד לפחות)

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תשובה שמתחילה להשמע קצת הגיונית.

ד"א:

בקרוב למערכת יוספו גם 2 רמקולים אחוריים של MISSION אם אתה מכיר וסנטר של ורפדייל גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים