פורסם 2005 ביולי 1320 שנים יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים.חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי?אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר הכבל שלי לא מוצלב,אני חושב...וכן בדרייבר שהתכנתי מופיע אבל אני לא יודע אם זה מתאים או לא...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים קודם כל, אם יש לך מידע להוסיף/לשנות מההודעה האחרונה שלך, אתה יכול לערוך את ההודעה שלך. אל תוסיף הודעה חדשה.בקשר לאיך לבדוק אם הכבל מוצלב או לא, בסטיקי יש קישור:כיצד לזהות כבל רשת מוצלבקישור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=39789;start=msg359645#msg359645
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר טוב בדקתי והכבל שלי ישר. עכשיו מה הלאה מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שני המחשבים?
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים טוב בדקתי והכבל שלי ישר. עכשיו מה הלאה מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שני המחשבים?נתחיל מזה שאתה חייב כבל מוצלב בחיבור בין שני ציודי קצה (מחשבים)תקנה מוצלב
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר לא, אין לי כבל מתאים לחיבור מחשבים דרך USB .יש לי כבל רשת שאני בטוח שהוא ישר ועוד כבל שאני לא בטוח (לא רואים כל כך טוב) אבל אם אני לא טועה כבר חוברו שני מחשבים יחד עם הכבל הזה וזה עבד, הבעיה איתו שהוא קצר והמחשבים שלי נמצאים בשני חדרים שונים.. אז מה אתם מציעים לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.