עבור לתוכן

האינטרנט כל הזמן מתנתק, עזרה דחוף!

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון האינטרנט כל הזמן מתנתק לי!

דיברתי עם הספקית אינטרנט שלי (נטוויזן) עברנו על כל האפשריות הם לא הצליחו למצוא את הסיבה והפנו אותי לבזק.

דיברתי עם בזק עשינו כל מיני ניסויים גם דרך חיבר של 1@1 ועדין יש ניתוקים.

הם טוענים שאולי הכרטיס רשת שלי לא טוב, או שיש איזושהיא תוכנה שמנתקת אותי כל הזמן.

אפשר לציין גם שהניתוקים הם אקראים אני יכול להיות מחובר דקה ואז להתנתק, ולהיות מחובר 14 שעות ולהתנתק.

יש לי מודם של ECI ואני מחובר במהירות של 1.5 MB, אני מחובר דרך כרטיס רשת והמודם שלי לא משמש כנתב.

אשמח אם תציעו לי פתרונות לבעיה המציקה שלי.

בתודה מראש

נתי מנין

פורסם

תנסה להגדיר חייגן חדש של ספקית אחרת עם שם משתמש של חבר ותראה אם עדיין יש ניתוקים,

אם אין אז האשמה היא בספקית, אם יש אז כנראה הבעיה היא בזק.

זו תופעה חדשה או שהיא נמשכת הרבה זמן?

פורסם
  • מחבר

תנסה להגדיר חייגן חדש של ספקית אחרת עם שם משתמש של חבר ותראה אם עדיין יש ניתוקים,

זו תופעה שנמשכת די הרבה זמן...

יש אפשרות שהבעיה היא בכרטיס רשת שלי?

פורסם

וירוסים וספייווארים תעשה בדיקה וזהו

פורסם

חייגן של חברה אחרת ממש לא יעזור אם זה קורה לו גם ב 1@1...

ושאלה נוספת - איזה דגם של מודם יש לך? אם מדובר ב ECI312, אז אולי הבעייה נעוצה בפירמוור של המודם - מאז שידרוג המרכזיות בארץ ל ADSL 2 יש בעייה עם המודם הזה ואחרים בגלל אי תאימות. אם לא בדקו את זה איתך - שיבדקו (בזק)

פורסם
  • מחבר

חייגן של חברה אחרת ממש לא יעזור אם זה קורה לו גם ב 1@1...

ושאלה נוספת - איזה דגם של מודם יש לך? אם מדובר ב ECI312, אז אולי הבעייה נעוצה בפירמוור של המודם - מאז שידרוג המרכזיות בארץ ל ADSL 2 יש בעייה עם המודם הזה ואחרים בגלל אי תאימות. אם לא בדקו את זה איתך - שיבדקו (בזק)

אין ברשותי את המודם מהדגם הזה...

אני חוזר על השאלה שלי, יש אפשרות שמקור הבעיה הוא כרטיס הרשת שלי?

פורסם

אין ברשותי את המודם מהדגם הזה...

אני חוזר על השאלה שלי, יש אפשרות שמקור הבעיה הוא כרטיס הרשת שלי?

כן. יכול להיות שכ. הרשת לא תקין והוא פשוט מאבד את כתובת ה IP. אני יכול רק להגיד לך שמדובר במקרים די נדירים יחסית.

צריכת חשמל בדקת? חצי דופלקס ניסית לעשות?

ועוד דבר - תפעיל את המחשב מחדש - תסגור כל תכנה שעלולה להתחבר לאינטרנט (ICQ/MESSENGER/SKYPE/KAZZA/EMULE/BITTORENT וכדומה), תתחבר לאינטרנט, ותעשה שני מעקבים:

1. בהתחל-הפעלה-CMD תריץ את הפקודה netstat -n (ב SP2 תוסיף גם -b) ותראה כמה שורות יש לך שם ברגע החיבור, אחרי 2 דקות, אחרי 5 דקות וכו עד הניתוק. תשים טוב טוב לב לטור הימיני של המספרים (foreign address) - יש שם כתובת IP של המחשב המרוחק שאתה מחובר אליו, ואז מספר פורט מימין לנקודותיים - אם יש שם 445/135 אז כנראה מדובר בוירוס. אם יש שם מספר אחר שחוזר כל הזמן תחפש עליו בגוגל/אתרי א"ו. אם יש שם הרבה 80 בלי שפתחת דפדפן - כנראה ספיוור. [הפקודה הזו מראה לך חיבורים בין המחשב שלך למחשבים אחרים - כולל כתובות ופורטים. ה -B שהוספתי מראה לאיזה תוכנה הם משוייכים)

2. במקביל לבדיקות האלה תפתח את החייגן שלך ותסתכל על בתים שהתקבלו/נשלחו. תראה אחרי דקה, אחרי 2 דקות, אחרי 5 דקות

אם הקצב שם מתחיל לעוף כמו מטורף ואתה מגיע לכמה מאות אלפים/מילויונים בלי שאף תוכנת אינטרנט רצה ברקע מדובר בוירוסים שפשוט לא רואים בנטסטט (ויש רבים וטובים כאלה).

נסה את הדברים הנ"ל ותעדכן

פורסם

גם לי יש בעיה כזו

בנתיים עשיתי 32 והבעיה עדיין לא הופיע שוב

1. החלפתי בין כרטיסי הרשת המובנים של הלוח שלי

2. כיביתי את האופציה לניתוק של הכרטיס רשת בהגדרות שלו (ניהול חשמל)

פורסם

גם לי יש בעיה כזו

בנתיים עשיתי 32 והבעיה עדיין לא הופיע שוב

1. החלפתי בין כרטיסי הרשת המובנים של הלוח שלי

2. כיביתי את האופציה לניתוק של הכרטיס רשת בהגדרות שלו (ניהול חשמל)

32???

וחבל שעשית את 2 האופציות בבל אחת, כי כנראה שהשנייה הייתה מספיקה (ואם לא היית יודע בוודאות שיש לך בעיה בכ. רשת)

פורסם
  • מחבר

כן. יכול להיות שכ. הרשת לא תקין והוא פשוט מאבד את כתובת ה IP. אני יכול רק להגיד לך שמדובר במקרים די נדירים יחסית.

צריכת חשמל בדקת? חצי דופלקס ניסית לעשות?

ועוד דבר - תפעיל את המחשב מחדש - תסגור כל תכנה שעלולה להתחבר לאינטרנט (ICQ/MESSENGER/SKYPE/KAZZA/EMULE/BITTORENT וכדומה), תתחבר לאינטרנט, ותעשה שני מעקבים:

1. בהתחל-הפעלה-CMD תריץ את הפקודה netstat -n (ב SP2 תוסיף גם -b) ותראה כמה שורות יש לך שם ברגע החיבור, אחרי 2 דקות, אחרי 5 דקות וכו עד הניתוק. תשים טוב טוב לב לטור הימיני של המספרים (foreign address) - יש שם כתובת IP של המחשב המרוחק שאתה מחובר אליו, ואז מספר פורט מימין לנקודותיים - אם יש שם 445/135 אז כנראה מדובר בוירוס. אם יש שם מספר אחר שחוזר כל הזמן תחפש עליו בגוגל/אתרי א"ו. אם יש שם הרבה 80 בלי שפתחת דפדפן - כנראה ספיוור. [הפקודה הזו מראה לך חיבורים בין המחשב שלך למחשבים אחרים - כולל כתובות ופורטים. ה -B שהוספתי מראה לאיזה תוכנה הם משוייכים)

2. במקביל לבדיקות האלה תפתח את החייגן שלך ותסתכל על בתים שהתקבלו/נשלחו. תראה אחרי דקה, אחרי 2 דקות, אחרי 5 דקות

אם הקצב שם מתחיל לעוף כמו מטורף ואתה מגיע לכמה מאות אלפים/מילויונים בלי שאף תוכנת אינטרנט רצה ברקע מדובר בוירוסים שפשוט לא רואים בנטסטט (ויש רבים וטובים כאלה).

נסה את הדברים הנ"ל ותעדכן

אך בדיוק אני מפעיל את ה NETSTAT אני לא מצליח להפעיל אותו?

ועשיתי את הבדיקה השניה במצב של אחרי ריסטארט אחרי 5 דקות בקבלה זה עומד על בערך ה 30,000 ובשליחה על בערך 60,000

פורסם

סתם בשביל הידע הכללי - מי הספק שלך?

ולעניין - ב XP עברית

התחל -> הפעלה -> תרשום CMD->אישור. יפתח חלון שחור ובו אתה פשוט מקליד את הפקודה הבאה: "netstat -n" חשוב להקפיד על רווחים ואותיות קטנות.

XP אנגלית:

start -> run -> cmd -> ok וכנ"ל מכאן

30 ו-60 זה אומר שיש העברת מידע כלשהיא, אבל ל-5 דקות זה לא ממממממש ממש רציני - זה די גבולי.

פורסם
  • מחבר

סתם בשביל הידע הכללי - מי הספק שלך?

ולעניין - ב XP עברית

התחל -> הפעלה -> תרשום CMD->אישור. יפתח חלון שחור ובו אתה פשוט מקליד את הפקודה הבאה: "netstat -n" חשוב להקפיד על רווחים ואותיות קטנות.

XP אנגלית:

start -> run -> cmd -> ok וכנ"ל מכאן

30 ו-60 זה אומר שיש העברת מידע כלשהיא, אבל ל-5 דקות זה לא ממממממש ממש רציני - זה די גבולי.

עישיתי מה שרשמת וזה עדין לא עובד!

זה מה שזה רושם לי http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=6137391&alid=256345&uid=F59C7A28BC9B4DE0B3EEDF186D6FAC9C&AlbumIsOpen=False

מה לעשות?

פורסם

זה אומר שזה עובד, פשוט שהנטסטט שלך ריק.

תשמע,

זה יחד עם כמוץ הבתים שהתקבלו/נשלחו לא מראה ודאות של וירוסים/ספיוור

אם אתה מסוגל להיות מחובר חצי שעה תבדוק אז בתים שהתקבלו/נשלחו כדי להיות בטוח

אם זה לא זה, אז אולי באמת כ. הרשת שלך דפוק.

אתה חייב לעשות ריסטרט אחרי הניתוק?

פורסם
  • מחבר

זה אומר שזה עובד, פשוט שהנטסטט שלך ריק.

תשמע,

זה יחד עם כמוץ הבתים שהתקבלו/נשלחו לא מראה ודאות של וירוסים/ספיוור

אם אתה מסוגל להיות מחובר חצי שעה תבדוק אז בתים שהתקבלו/נשלחו כדי להיות בטוח

אם זה לא זה, אז אולי באמת כ. הרשת שלך דפוק.

אתה חייב לעשות ריסטרט אחרי הניתוק?

אני לא יודע אם זה קשור אבל אחרי פתיחה של אינטרנט אקספלורר כמות הבתים קופצת למליון או שניים...

אני יחליף כרטיס רשת לכל מקרה לראות אם זה ישפר את המצב, יש כרטיס רשת מסוים שאתה יכול להמליץ לי עליו?

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור אבל אחרי פתיחה של אינטרנט אקספלורר כמות הבתים קופצת למליון או שניים...

אני יחליף כרטיס רשת לכל מקרה לראות אם זה ישפר את המצב, יש כרטיס רשת מסוים שאתה יכול להמליץ לי עליו?

תתחיל מזה

http://www.pandasoftware.com/products/activescan/com/activescan_principal.htm

אם זה נקי - תנסה כ. רשת אחר

ולגי כ. רשת - כל כרטיס רשת יהיה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים