פורסם 2005 ביולי 1320 שנים לא יודע אם זה מתאים אבל אותי אישית זה ממריץ:DARUDE - SANDSTORMDELERIUM - SILENCE
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים כל מוזיקה שאתה אוהב ונהנה לשמוע תמריץ אותך..אני יכול לשמוע Ja Rule ולהתחיל להשתגע..
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים astrix - sex style exaile - one of the tribe exaile - boost exaile - new kick on the block easy as life - offer nissim mix offer nissim - heartbreaking offer nissim - thats the way i like it yinon offer nissim - first time offer nissim - anything astrix - beyond the senses sinema ft sandra - you keep me hanging on ferry vs thrilleseekers - sublime to the club danny d set it free tony moran mix ואני לא ממש זוכר עוד כי אני כרגע לא בבית, שאני יהיה בבית אני ימלא לך פה שירים אחלה לחדר כושר
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים דווקא לדעתי לסקאזי ולטרנסים למיניהם יש יותר מידי חד גווניות,אני עושה ספורט על בסיס יומי, ומוסיקה שממריצה היא מוסיקה עם מילים,רב גוונית יותר....למשל:i'm so excitedAstrix - IsraeliAce Of Base - Its A Beautiful LifeEric Prydz - Call On MeIan Van Dahl - Where Are You NowBlood Hound Gang - Discovery Channelאסור שהם יהיו יותר מידי מהירים, אחרת לא תעמוד בקצב....
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים חחח תנסה Eye of the tigerויש עוד שיר אחד מרוקי זה המוכר שחכתי איך קוראים לו.. טו טו טו ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.