עבור לתוכן

שיר שאני פשוט חייב להמליץ לכם..

Featured Replies

פורסם

מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם..

Ferry Corsten vs the thrillse - sublime

תהנו  :)

פורסם

חחח העתקת את השם של השיר מהקובץ שנמצא במחשב. קוראים להם thrillseekers , לא thrillse. :yelclap:

פורסם

יש לו אותו

הוא נחמד, לא יותר

vibe tribe לוקח :xyxthumbs:

פורסם

סליחה על ההתפרצות הלא קשורה ,אבל יש איזה שיר דאנס כזה שמשמיעים ב99 אסקייפ ,אני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שגסטין טימברלייק נדמה לי שר שם פזמון קצבי כזה.....שוב שיר דאנס לא פופ או ראפ כזה....

פורסם

The Bodyrockers - I like the way

אחד החזקים שמראה שלא צריך יותר מבאס ביט וגיטרה עצבנית כדי לגרום לך לרקוד כמו מטורף

פורסם

סליחה על ההתפרצות הלא קשורה ,אבל יש איזה שיר דאנס כזה שמשמיעים ב99 אסקייפ ,אני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שגסטין טימברלייק נדמה לי שר שם פזמון קצבי כזה.....שוב שיר דאנס לא פופ או ראפ כזה....

נסה את Signs של סנופ דוג (אני יודע שהתכוונת ג'סטין טימברלייק, בכל זאת תשמע את סיינס, זה נראה לי מה שאתה מדבר עליו).

פורסם
  • מחבר

The Bodyrockers - I like the way

אחד החזקים שמראה שלא צריך יותר מבאס ביט וגיטרה עצבנית כדי לגרום לך לרקוד כמו מטורף

צודק ב 100 % :)

חח ולמי שאמר כן העתקתי מהמחשב..חחח

אהבתי אותו ביותר...

יש לכם משהו להמליץ בסגנון או כמו ניו יורק?

ולמי שרוצה קטע טוב של יהל...

Yahel - Liquid Love (Sub6 rmx)

:xyxthumbs:

פורסם

נסה את Signs של סנופ דוג (אני יודע שהתכוונת ג'סטין טימברלייק, בכל זאת תשמע את סיינס, זה נראה לי מה שאתה מדבר עליו).

ממתי סנופ דוג זה דאנס???
פורסם

ממתי סנופ דוג זה דאנס???

השיר שהוא אמר מתאים מאוד להגדרה שנתת לו.

פורסם

השיר שהוא אמר מתאים מאוד להגדרה שנתת לו.

כן אבל זה דאנס טהור והוא שר רק שורה של כמה מילים...תאמת אני לא בטוח שזה הוא כי לא מצאתי כלום בהקשר הזה באינטרנט....

אבל זה שיר דאנס טהור.

אולי יש דרך-מישהו יכול אולי להביא לי את רשימת השירים של הדיסק האחרון של 99 אסקייפ?

פשוט אני לא מוצא את האתר שלהם{אם יש להם בכלל} :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים