עבור לתוכן

vobsub עם bsplayer

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer.

אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט).

כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........!

בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה , אף אחד לא יודע לעזור לי?

פורסם

אצלי גם ה vob וגם ה bs מפעלים את הכתוביות ששני הקבצים בשמות זהים, ככה שבהרצת הסרט יש לי 2 תרגומים אחד על השני.

יש לך למטה את הסמל של ה vob, לחיצה עליו תתן לך אפשרות להציג או להסתיר את הכתוביות, כנ"ל ב bs.

פורסם
  • מחבר

זאת הנקודה.... שה vobsub לא מועל אוטומטית כשאני מנגן סרטים ב bsplayer , אלא רק במדיה פלייר...

פורסם

bsplayer לא צריך vobsub בשביל כתוביות.

לי אין בכלל vobsub ואני משתמש רק ב BS והכל מצויין עובד כמו שעון אטומי שויצרי :lol:

פורסם
  • מחבר

נכון , אבל כשאתה רוצה לראות את הסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב דרך היציאה בכרטיס מסך של NVIDIA אתה חייב vobsub כדי לראות את הכתוביות , כי הכתוביות של BS לא עוברות לטלויזיה.... (אין לי מושג למה זה כנראה קשור לNVIEW ול VOBSUB)

פורסם

דווקא אצלי ב 6600GT PCIE רואים את הכתוביות של ה-BS ::)

תנסה לבטל את הכתוביות ב BS ולהריץ מחדש את הסרט, יכול להיות שהVOB מספיק חכם לבטל את עצמו שכבר יש כתוביות רצות ?! ???

פורסם

חבר'ה , אף אחד לא יודע לעזור לי?

אסור להקפיץ ת'רדים. בפעם הבאה הת'רד יינעל.

פורסם
  • מחבר

סליחה , אבל אם לא הייתי שולח את ההודעה בקשה השניה הזאת , אף אחד לא היה עונה לי , כמו ששמת לב!

עובדה שאחרי ההודעה השניה אנשים התחילו לענות לי.

אנשים - תודה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים