פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני מתכוון לקנות מערכת 5.1/4.1 כמו למשל ADA880 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע 250 שח על פרטיסימו או 650 שח על GTXPכאשר מימלא אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה לו כ.קול על לוח אם כמו למשל GigaByte 7VRXP או ABIT AT7 לדעתכם אני ירגיש בהבדל בין כרטיס קול און בורד לבין פרטיסימו או GTXP?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים תרגיש הבדל קטן.תלוי באיכות הכרטיס און בורד.תרגיש הבדל עצום באיכות הדריברים, באפשרויות, ביציאות ובכניסות המרשימות...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני מתכוון לקנות מערכת 5.1/4.1 כמו למשל ADA880 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע 250 שח על פרטיסימו או 650 שח על GTXPכאשר מימלא אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה לו כ.קול על לוח אם כמו למשל GigaByte 7VRXP או ABIT AT7 לדעתכם אני ירגיש בהבדל בין כרטיס קול און בורד לבין פרטיסימו או GTXP?ככה : בלוח של ABIT יש כרטיס קול של REALTEK שהוא מפענח 5.1 בחומרה , מה שאומר שהוא יותר טוב מהפורטיסימו . בVRXP יש כרטיס קול של קריאטיב , שמדמה 5.1 , והוא גם מעבד קול בחומרה , הרבה פחות בסיסי מהכרטיס שיש על האביט .תבחר קודם כל לוח , תבדוק מה היתרונות של הכרטיס הקול שלו , ורק אז תקנה את הכרטיס הקול . ברכיבים שציינת , אם תיקח את האביט , לא תרגיש הבדל בין הפורטיסימו לבין הכרטיס הקול שעל הלוח וגם לא תרגיש הבדל בין הGTXP . אבל .... אם תיקח את הVRXP , אתה כן תרגיש הבדל בין הקריאטיב שעל הלוח לבין הפורטיסימו וכמובן שתרגיש הבדל בין הGTXP .
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני מתכוון לקנות מערכת 5.1/4.1 כמו למשל ADA880 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע 250 שח על פרטיסימו או 650 שח על GTXP כאשר מימלא אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה לו כ.קול על לוח אם כמו למשל GigaByte 7VRXP או ABIT AT7 לדעתכם אני ירגיש בהבדל בין כרטיס קול און בורד לבין פרטיסימו או GTXP? ככה : בלוח של ABIT יש כרטיס קול של REALTEK שהוא מפענח 5.1 בחומרה , מה שאומר שהוא יותר טוב מהפורטיסימו . בVRXP יש כרטיס קול של קריאטיב , שמדמה 5.1 , והוא גם מעבד קול בחומרה , הרבה פחות בסיסי מהכרטיס שיש על האביט . תבחר קודם כל לוח , תבדוק מה היתרונות של הכרטיס הקול שלו , ורק אז תקנה את הכרטיס הקול . ברכיבים שציינת , אם תיקח את האביט , לא תרגיש הבדל בין הפורטיסימו לבין הכרטיס הקול שעל הלוח וגם לא תרגיש הבדל בין הGTXP . אבל .... אם תיקח את הVRXP , אתה כן תרגיש הבדל בין הקריאטיב שעל הלוח לבין הפורטיסימו וכמובן שתרגיש הבדל בין הGTXP . אתה מתכוון לשבב הREALTEK שיש על הMSI KT3 Ultra-ARU??? אם אני אקנה את הלוח של MSI אז אני לא אצטרך לקנות LIVE 5.1???????
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני מתכוון לקנות מערכת 5.1/4.1 כמו למשל ADA880 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע 250 שח על פרטיסימו או 650 שח על GTXP כאשר מימלא אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה לו כ.קול על לוח אם כמו למשל GigaByte 7VRXP או ABIT AT7 לדעתכם אני ירגיש בהבדל בין כרטיס קול און בורד לבין פרטיסימו או GTXP? ככה : בלוח של ABIT יש כרטיס קול של REALTEK שהוא מפענח 5.1 בחומרה , מה שאומר שהוא יותר טוב מהפורטיסימו . בVRXP יש כרטיס קול של קריאטיב , שמדמה 5.1 , והוא גם מעבד קול בחומרה , הרבה פחות בסיסי מהכרטיס שיש על האביט . תבחר קודם כל לוח , תבדוק מה היתרונות של הכרטיס הקול שלו , ורק אז תקנה את הכרטיס הקול . ברכיבים שציינת , אם תיקח את האביט , לא תרגיש הבדל בין הפורטיסימו לבין הכרטיס הקול שעל הלוח וגם לא תרגיש הבדל בין הGTXP . אבל .... אם תיקח את הVRXP , אתה כן תרגיש הבדל בין הקריאטיב שעל הלוח לבין הפורטיסימו וכמובן שתרגיש הבדל בין הGTXP . אתה מתכוון לשבב הREALTEK שיש על הMSI KT3 Ultra-ARU??? אם אני אקנה את הלוח של MSI אז אני לא אצטרך לקנות LIVE 5.1??????? לא תהיה חייב... אבל כמובן שעם כרטיס טוב יותר תקבל סאונד יותר טוב הבנת ת'משוואה?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אם כבר מדברים על זה......הכרטיס על הtusl2-c שלי טוב?הוא 5.1 וזה צ'יפ של c-mediaהאיכות שלו בהחלט יותר טובה מהsoundmax שהיה לי על הintel d815epea2והוא משתמש בין 4 ל8 אחוז מעבד כשהוא מנגן מוזיקהמה אתם אומרים?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מה כרטיסים און-בורד משתמשים בעמעב לביצוע הפעולות שלהם??כרטיסים רגילים לא זקוקים למעבד או שגם הם??
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מה באמת שווים כרטיסי קול 5.1 שיושבים און בורד?כלום. תקנה פורטיסימו 2 או GTXP אם יש 'ך כסף ואתה ממש צריך את מה שהוא מציע.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר איזה סוגי כרטיסים און בורד קימים היום בשוק ומה הדירוג שלהםהכרטיס און בורד הכי טוב משתווה לפרטיסימו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.