עבור לתוכן

פיגוע בנתניה!!

Featured Replies

פורסם

ימח שימם.

פורסם

אל תאמין לכל הלוקשים שמוכרים לך

דיברתי לאחרונה עם אנשים בכירים במשרד הביטחון ולפי סקרים שלהם הפלשטינאים ממש לא רוצים מדינה משלהם

הם אכן רוצים מדינה אבל לא את מדינת פלשטין. מדינת פלשטין תהיה מדינת עולם שלישי והם ממש לא רוצים להיות אזרחים במדינה כזאת.

זה כבר ידוע שרוב הפלשטינים רוצים להצביע לכנסת ישראל ולהשתלט עליינו דמוגרפית

תבין, על מדינת ישראל הם לא השתלטו. ואפילו אם הם רוצים, איך אומרים? הם יכולים לרצות. ברגע שתהיה התנתקות, זה כאילו שאמרנו, "זה שלכם, זה שלנו" וכבר לא יהיה להם מה לעשות. אנחנו נצא טוב בעיניי העולם, ואם אז הם ימשיכו עם הפיגועים שלהם.... הווו, אני לא רוצה אפילו לחשוב מה יהיה. מה שבטוח זה יהיה קטסטרופלי. :o

פורסם

תבין, על מדינת ישראל הם לא השתלטו. ואפילו אם הם רוצים, איך אומרים? הם יכולים לרצות. ברגע שתהיה התנתקות, זה כאילו שאמרנו, "זה שלכם, זה שלנו" וכבר לא יהיה להם מה לעשות.

אני מקווה מאד אתה צודק

כי לפי הערות של האו"ם גם אם תהיה התנתקות, לא תהיה לנו ברירה אלא לספח אותם למדינה ולתת להם אזרחות

פורסם

הפיגוע היה עקב כתגובה למשהו?

פורסם

האופצייה של להמשיך הטרור זה אופצייה די טובה (מבחינתם)...

בורג כתב את זה בת'ראד אחר: ישראל מגיבה בקושי על חדירות וירי מלבנון וסוריה, לא הגיבה על חדירות ופיגועים שיצאו מירדן (לפני הסכם השלום), והיא גם לא תגיב על פיגועים וטילים שיצאו מ"פאלסטין".

האופצייה של "לחיות בייחד" זה האופצייה הכי גרועה, לכולם. זה צריך להיות אנחנו כאן, והם במדינה (שקיימת כבר... לדוגמא ירדן) אחרת. רק שגם המדינות הערביות יודעות שהטינופת האנושית הזו תפגע להם בכלכלה ובאיכות החיים, בגלל זה אף מדינה לא חושבת אפילו על לפרק את מחנות הפליטים עוד מ48' ובגלל זה בהסכם השלום עם מיצריים נאסר לא רצה לקבל את עזה בנוסף לסיני.

זה הייה מה שצריך להיות, מה שני רוצה שיהייה זה שהם לא יהיו!

פורסם

יימח שמם וזכרם

אין להם בושה

כמה המדינה המסריחה שלנו - באה לקראתם הרבה יותר ממה שהיא באה לקראתנו

וזהו התודה שלהם :bash::pissed:

פשוט חוצפה!

מה הם רוצים - כל העולם לא מספיק להם

מהפיגוע בלונדון - הם רוצים להשליט אימה על כל יושבי העולם (כשהם אומרים "נבצע זאת בעוד מדינות וכו')

בארץ - רוצים הכל

באיראן - מפתחים ראשים גרעיניים

הם פשוט מאוחדים בכל העולם -

הם עובדים ביחד

הם רוצים להראות שהם פה

מתי אנשים ישימו לב?

האחדות היא כוח - והם משתשמים בזה נגדנו - לרעתנו

כל זה בזמן שאנחנו משחקים בקקה

פורסם

אני מוכן להצטרף

כניצול מפיגוע לשעבר מהרצליה אני שונא אותם בדם

יש לי נסיון מהגדנ''ע

KILL THEM ALL!!!!

חחחחחחחחחחח אכלת את "מפגש השרון ג'מיל כשהיה הפיגוע,אני גר בהרצליה וזה הייה היחיד בהרצליה ...

מה שהכי קרע אותי שאכלת שם!!!!

זה המקום הכי חרא בעולם ואל תכנס לשם יותר ולא אף אחד אחר!

אני מכיר את הבן המנייאק שלו!

למד איתי 6 שנים ואפילו הלכנו מכות כמה פעמים...

קיצר יש עכשי והשווארמה של חיים בעיר למעלה לך לשם גם יותר טעים גם יותר זול,פחות מסריח הפיתה לא מתפקרת!!!

אתה גר בכלל בהרצליה?

מגניב מי אתה?

חחח

בקר לפיגוע המסריח תנו להם הם עושים את זה לכל העולם בסוף כולם סוגרים עליהם!

פורסם

בקר לפיגוע המסריח תנו להם הם עושים את זה לכל העולם בסוף כולם סוגרים עליהם!

שאתה אומר תנו להם(זה בעצם מה שהמדינה עושה)זה אומר שיהרגו אנשים.צריך לפוצץ להם ת'צורה(אני רוצה את זה אבל זה לא ממש אופציה בשבילנו)

פורסם

כן אני גר בהרצליה אני מראשונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים