עבור לתוכן

כמה וואט צורכת טלוויזיה "29?

Featured Replies

פורסם

קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי.

חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן.

המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב.

השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?

פורסם

תבדוק בגוגל, מאיפה אנחנו יודעים כמה ה-TV הספציפית שלך צורכת? :nixweiss:

ב-TV 29 שלי אני רק יודע שהרמקולים (4 רמקולים, 2 טווטרים וסאב וופר) צורכים 40 וואט.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי הגיוני שטלויזיה "29 צורכת 40W. יכול להיות שאתה מתכוון שהרמקולים שלך מספקים 40W RMS, אבל הטלויזיה עצמה אמורה לצרוך הרבה יותר מ-40W.

אין לי מושג איפה אפשר לחפש כמה וואט צורכת הטלוויזיה הספיציפית שלי (זאת לא טלוויזיה חדשה). בצד האחורי של הטלוויזיה לא כתוב כלום.

השאלה שלי היא, באופן כללי, כמה וואט בממוצע צורכים מכשירים שונים כמו טלוויזיה "29, ממיר דיגיטאלי Thomson של הכבלים, מכשיר וידאו, נגן DVD, וכדומה.

כמו כן, אני רוצה לדעת האם זה בטוח לחבר מכשירי חשמל כאלה לאל-פסק.

במידה ואני מחבר לאל-פסק מכשירי חשמל שצורכים יותר VA ממה שהוא יכול לספק, אז עשוי להיגרם נזק כלשהו לאל-פסק או למכשירי החשמל, האל-פסק יכבה אוטומאטית באופן בטוח, או שהאל-פסק יפעל כרגיל ויספק חשמל לזמן קצר יותר ממה שהסוללה שלו מיועדת בהספק המיועד?

פורסם

לא נראה לי הגיוני שטלויזיה "29 צורכת 40W. יכול להיות שאתה מתכוון שהרמקולים שלך מספקים 40W RMS, אבל הטלויזיה עצמה אמורה לצרוך הרבה יותר מ-40W.

תבדוק בגוגל, מאיפה אנחנו יודעים כמה ה-TV הספציפית שלך צורכת? :nixweiss:

ב-TV 29 שלי אני רק יודע שהרמקולים (4 רמקולים, 2 טווטרים וסאב וופר) צורכים 40 וואט.

ולמה שלא תבדוק באתר של היצרן? בטח כתוב שם

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את האתר של החברה, ובכלל צריכת חשמל של טלוויזיה זה לא משהו שממש חשוב לצרכן, כך שאני מסופק אם החברה תטרח לפרסם את המידע הזה באינטרנט, מה גם שמדובר בדגם ישן.

בטלוויזיות מסויימות כתוב מאחור כמה וואט הן צורכות.

כל מה שאני צריך לדעת זה כמה וואט צורכת טלוויזיה "29 בממוצע, וכמה וואט צורכים מכשירי חשמל נוספים שציינתי למעלה. אם למישהו כתוב מאחורי הטלוויזיה שלו כמה וואט היא צורכת, או אם מישהו שמתמצא בחשמל ואלקטרוניקה יכול לעזור, אשמח לקבל תגובה עניינית.

השאלה שלי היא, באופן כללי, כמה וואט בממוצע צורכים מכשירים שונים כמו טלוויזיה "29, ממיר דיגיטאלי Thomson של הכבלים, מכשיר וידאו, נגן DVD, וכדומה.

כמו כן, אני רוצה לדעת האם זה בטוח לחבר מכשירי חשמל כאלה לאל-פסק.

במידה ואני מחבר לאל-פסק מכשירי חשמל שצורכים יותר VA ממה שהוא יכול לספק, אז עשוי להיגרם נזק כלשהו לאל-פסק או למכשירי החשמל, האל-פסק יכבה אוטומאטית באופן בטוח, או שהאל-פסק יפעל כרגיל ויספק חשמל לזמן קצר יותר ממה שהסוללה שלו מיועדת בהספק המיועד?

פורסם

לי יש 21" של טושיבה שצורכת 95W אז אפשר לדעתי 29" אמורה לצרוך בערך 150-200W, בכל אופן אתה יכול לחבר את הTV + ממיר, DVD.. וכל השטויות האלו שגם ככה לא צורכים כמעט כלום לUPS. דבר חשוב נוסף, זה שהרמקולים צורכים 40W RMS זה לא אומר שהם צורכים 40W חשמל, זה צריך להיות הרבה פחות. למשל הרסיבר שלי יכול לספק 5x100W אבל כתוב שהוא צורך 200W.

פורסם
  • מחבר

TheTool, תודה על המידע.

אני מבין שאין שום בעיה לחבר את הטלוויזיה שלי + המכשירים ההיקפיים שלה לאל-פסק של 600VA.

יש לך אולי מושג לגבי התנהגות של אל-פסק בחיבור של מכשירי חשמל שצורכים הספק יותר גבוה מההספק המוצהר של האל-פסק (אני שוקל להוסיף HTPC שצורך 300W, כך שזה יהיה די גבולי)?

לגבי הרמקולים, לפי מה שהבנתי ממהנדס אלקטרוניקה, רמקולים שמספקים 40W RMS צורכים קצת יותר מ-40W (בגלל נצילות חשמל לא מושלמת שחלק ממנה מתורגם לחום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים