עבור לתוכן

מחפש רמקולים 2.1, בעיקר למוזיקה וסרטים, בתקציב של 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370!

אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50!

לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי.

אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה.

לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי:

Creative Inspire 2500 (2.1) black

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=302

אני רק צריך שתאמתו את זה.

אני מקווה שתענו לי עוד היום, שאוכל להזמין אותם מהחנות ולקבל מהר :).

תודה.

פורסם

אולי עד 300 ש"ח הרמקולים Inspire 2500 הם הכי טובים, אבל יש לך ב-313 ש"ח (מחיר כולל משלוח) רמקולים טובים יותר, Inspire G380.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

פורסם
  • מחבר

:nono: לא מתקרב לחנויות האלה, שמצויות בראש הטבלה בזאפ עם המחיר הנמוך. אסור להשמיץ חנויות בפורום אז אני לא אגיד למה, אבל באמת שמעדיף לחסוך מעצמי את כאב הראש שבא עם הזמנת הרמקולים מהחנויות האלה.

אני פשוט אלך על Creative Inspire 2500 (2.1) black וקונה אותם מפנדה, הם אולי טיפה פחות טובים מהרמקולים שאתה הזכרתה אבל הם יותר זולים וגם ההזמנה מפנדה לא תהיה מלווה בבעיות. *יותר זולות ב-80 ש"ח, בייחס למחיר של החנות נעה מחשבים, שהיא היחידה שנורמלית כמעט מבין החנויות שמוזכרות בלינק שהבאתה.

תודה על העזרה אגב, כבר קיבלתי את התשובה ממך:

אולי עד 300 ש"ח הרמקולים Inspire 2500 הם הכי טובים

תיכף מתקשר לפנדה ומזמין אותם.

פורסם

שמע זה די שטותי מה שאתה אומר. לפי ההנחה שלך, אני לא אקנה GF6200 מזיגזג (חנות אמינה לכל הדעות), בגלל שהמחיר לכרטיס הנ"ל שמה הוא הכי זול בנמצא.. :nixweiss:

מבין החנויות בקישור שהבאתי, מרדנית למשל זו חנות מכובדת ויש לי נסיון טוב איתם וזו רק דוגמא אחת.

פורסם
  • מחבר

:) אוקיי, מצטער שלא הסברתי את עצמי נכון. הסיבה שאני לא רוצה לקנות מהחנויות האלה (לא משנה איזה מוצר) היא לא בגלל המחיר הנמוך שהם מציעים; אני פשוט מכיר כמה מקרים עליהם, מאנשים שהזמינו דרכם רכיבים למחשב, שלפי המקרים האלה אני לא אקנה מאותם החנויות גם אם המחיר זול יותר במאות שקלים מחנויות אחרות. לא מוכן לעבור את אותם הצרות.

לך אולי היה נסיון טוב עם מרדנית למשל, אבל לחבר שלי היה נסיון גרוע איתם, והוא קיבל את המוצר אחרי חודש ושבוע! וכמו שאמרתי, אני מכיר מקרים נוספים על שאר החנויות "הזולות" שמוזכרות בלינק שהבאתה. אז כמו שאמרתי, בעצם לא קבעתי שהם גרועות בגלל המחיר הנמוך שהם מציעות!

BOSE, אני יודע שהמחיר לא תמיד קובע את איכות המוצר, אבל הרמקולים שהמלצתה עליהם זולים יותר ב-65 ש"ח מהאינספייר!

הם אפילו יותר זולים מה-LX220 של CREATIVE! יש סיבה לזה? חשבתי שהרמקולים האלה אמורים להתחרות בשוק הנמוך של CREATIVE, ה-SBS 370 ולא באינספייר 2500!

מצטער אם אני טועה, לא ממש מבין בתחום...רק רוצה להבין את העניין.

פורסם

דווקא יש לי נסיון מאוד טוב עם מרדנית בקניית מסך LCD17 ...היא גם נותנת רושם של חנות מאוד אמינה ומקצועית

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה עדיין לא משכנע אותי לקנות ממנה.

עוד 25 דקות פנדה סוגרים, אז אני רוצה להזמין לפני זה את הרמקול. אני הולך על ה-2500 INSPIRE.

עריכה:

בעצם אחכה עד מחר בבוקר, לראות אם אתם תמליצו על משהו באמת יותר טוב (שוב, שלא עובר 300 ש"ח), רק ליתר ביטחון :).

פורסם

כך את הרמקולים של קראטיב אינספיר 2500

מתוך ניסיון , שמעתי אצל חבר שיש לו כרטיס קול חרא ואת הרמקולים ושומעים מצוין מוזיקה

סרטים שומעים פחות טוב

אבל מוזיקה שומעים מצוין

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על ההמלצה. אבל יש בעיה: אבא שלי התחיל לקטר כששמע שאני רוצה לקנות רמקולים, כי המחשב ליד חדרי השינה בבית ובכללי הוא אמר שזה יפריע לו.

אז אני משער שאצטרך לקנות במקום הרמקולים אוזניות איכותיות שיחליפו את הזבל שיש לי, שיהיו מתאימים למוסיקה, סרטים וקצת למשחקים.

תקציב גדל ל-350 ש"ח (כולל משלוח). מצאתי אוזנייה מתאימה במקרה:

ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1469

יש גם גרסה יותר יקרה עם מיקרופון, אבל בעיקרון אני אף פעם לא משתמש במיקרופון והוא סתם יהיה לא שימושי. אז מעדיף בלי.

מה אתם אומרים על האוזנייה? היא בדיוק בתקציב שרציתי.

קראתי עליה ביקורות ונתנו לה ציונים גבוהים, קראתי גם המלצות מהפורום.

רק רציתי חוות דעת אחרונה לפני שאזמין מחר.

גם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7, אין בעיות תאימות בנוגע לאוזניה הזאת עם הכרטיס קול שיש לי נכון? הביצועים שלה לא ירדו, ועדיין תוכל לעבוד בסראונד סאונד? כבר ענו לי במקום אחר, רק רוצה להיות בטוח ב-100%.

עריכה:

6-Channel Audio

Lets you enjoy 6-channel audio without having to buy advanced sound cards.

לפי הנתונים על לוח האם מהאתר של ABIT:

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=8

משער שזה עונה לשאלת התאימות של האוזניות לכרטיס הקול שיש לי (מתאימים) :)

פורסם

אל תעיז בכלל לקנות את האוזניות האלה !!! בתור בעלים לשעבר של אוזניות אלה אני אומר לך שהם ממש גרועות שלא נדבר על הבאסים שכמעט ולא קיימים

בהם , מה גם שהם נהרסים ממש מהר

פורסם

אממ כמו ש EvilSt!ng אמר

אממ האוזניות האלה ממש חרא...

לא ממליץ בשיט..

פורסם
  • מחבר

:o אז למה לעזאזל באתרי חומרה שנחשבים לטובים נתנו להם ציונים טובים!!!

טוב, בכל מקרה תודה על האזהרה....

אז מה אתם מציעים במחיר הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים