עבור לתוכן

הצילו! נכנס לחבר שלי וירוס רציני למחשב

Featured Replies

פורסם

אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה

המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה:

Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36

Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c

בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c

ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו

כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה ואין אפשרות לעשות כלום עם המחשב

למישהו יש רעיון מה לעשות? אני אובד עצות ופירמוט לא בא בחשבון בשלב זה, קראתי על כמה אנשים שהצליחו להיפתר ממנו בדרך כזאת או אחרת, הבעיה שאין לי שום גישה לווינדוס ואני לא מצליח במה שהם עשו

פורסם

קודם כל כדי להיכנס למצב בטוח עושים F8 חשבתי...לא משנה.

אם תוכל, תיקח את הארד דיסק שבו יש את הווירוס למחשב אחר (בתקווה שמישהו יתן לך לחבר אותו... נו בשביל מה יש חברים).

תריץ את האנטי ווירוס במחשב השני על הכונן קשיח הפגום ותנסה לסדר את המצב ככה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל כדי להיכנס למצב בטוח עושים F8 חשבתי...לא משנה.

אם תוכל, תיקח את הארד דיסק שבו יש את הווירוס למחשב אחר (בתקווה שמישהו יתן לך לחבר אותו... נו בשביל מה יש חברים).

תריץ את האנטי ווירוס במחשב השני על הכונן קשיח הפגום ותנסה לסדר את המצב ככה.

עובד גם עם F5 וגם F8

בכל מקרה הפתרון שלך לא מעשי, הכונן שנפגע הוא זה עם הווינדוס, זה סיפור עכשיו להעביר אותו למחשב אחר

אגב, שמעתי ממישהו שסתם העביר כונן של מישהו ואז חיבר את שלו שזה חירפן לו את המחשב

מישהו יודע איך אני מגיע לשורת פקודה דרך הדוס לפני שהווינדוס עולה?, כדי שאני אוכל להריץ את האנטיוירוס מהדיסקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים