עבור לתוכן

בעיה מוזרה, האינטרנט מתנתק ולא מעוניין להתחבר עד לאיתחול

Featured Replies

פורסם

אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי

איך אני יכול לפתור את זה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תן פרטים...

איך אתה מתחבר לאינטרנט (ישיר, ICS, ראוטר, כבלים, ADSL וכו'), איזו מערכת הפעלה, מה כתוב בתוך השגיאה של הDHCP וכו'.

פורסם
  • מחבר

כבלים

WIN XP PRO SP2

[attachment deleted by admin]

פורסם

ובנתיים תעשה סריקת וירוסים כדי לשלול את זה

פורסם

לא הייתי ממהר לסריקת וירוסים לפני שהייתי בודק צריכת חשמל:

לוח בקרה -> מערכת -> חומרה -> מנהל התקנים, ואז או בכ. הרשת שלך או בכל רכיבי ה USB ROOT HUB (בהתאם כמובן לסוג החיבור של המודם שלך למחשב) נכנס ללשונית ניהול צריכת חשמל, ומוריד את ה V מ "אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל"

אם זה לא עוזר, תבדוק אם המודם מאבד סנכרון - שווה בכל מקרה להתקשר לכבלים , כי הם יכולים לנטר את איכות הקו ולבדוק את המודם לתקלה - הם גם יכולים לשים מעקב על המודם ולראות אם הבעיה נובעת ממנו

אם אתה הולך על האופצייה השנייה, זה זמן טוב לבדוק במקביל (בזמן שהם מנטרים) את המחשב לוירוסים וספיוורים למיניהם.

פורסם
  • מחבר

kלוח בקרה -> מערכת -> חומרה -> מנהל התקנים, ואז או בכ. הרשת שלך או בכל רכיבי ה USB ROOT HUB (בהתאם כמובן לסוג החיבור של המודם שלך למחשב) נכנס ללשונית ניהול צריכת חשמל, ומוריד את ה V מ "אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל"

ביצעתי

וירוסים אין לי (יש לי NOD32 :cool2: , למרות שהוא מעודכן רק ל 8/7 , יש בעיות עדכון איתו :'()

ואם זה יחזור אני אדבר עם HOT שיחליפו לי מודם (לדוד שלי יש מודם חדש, מיניאטורי ושחור (מתאים לכל המחשב שלי) ובא לי עליו :P)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים