פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שליאיך אני יכול לפתור את זה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים תן פרטים...איך אתה מתחבר לאינטרנט (ישיר, ICS, ראוטר, כבלים, ADSL וכו'), איזו מערכת הפעלה, מה כתוב בתוך השגיאה של הDHCP וכו'.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים לא הייתי ממהר לסריקת וירוסים לפני שהייתי בודק צריכת חשמל:לוח בקרה -> מערכת -> חומרה -> מנהל התקנים, ואז או בכ. הרשת שלך או בכל רכיבי ה USB ROOT HUB (בהתאם כמובן לסוג החיבור של המודם שלך למחשב) נכנס ללשונית ניהול צריכת חשמל, ומוריד את ה V מ "אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל"אם זה לא עוזר, תבדוק אם המודם מאבד סנכרון - שווה בכל מקרה להתקשר לכבלים , כי הם יכולים לנטר את איכות הקו ולבדוק את המודם לתקלה - הם גם יכולים לשים מעקב על המודם ולראות אם הבעיה נובעת ממנואם אתה הולך על האופצייה השנייה, זה זמן טוב לבדוק במקביל (בזמן שהם מנטרים) את המחשב לוירוסים וספיוורים למיניהם.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר kלוח בקרה -> מערכת -> חומרה -> מנהל התקנים, ואז או בכ. הרשת שלך או בכל רכיבי ה USB ROOT HUB (בהתאם כמובן לסוג החיבור של המודם שלך למחשב) נכנס ללשונית ניהול צריכת חשמל, ומוריד את ה V מ "אפשר למחשב לכבות התקן זה ע"מ לחסוך בחשמל" ביצעתי וירוסים אין לי (יש לי NOD32 , למרות שהוא מעודכן רק ל 8/7 , יש בעיות עדכון איתו :'() ואם זה יחזור אני אדבר עם HOT שיחליפו לי מודם (לדוד שלי יש מודם חדש, מיניאטורי ושחור (מתאים לכל המחשב שלי) ובא לי עליו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.