פורסם 2002 ביולי 2723 שנים בבקשה לכל מישרצה הוכחה על הביצועים של SUMA וגם מידע מקיף על החברה בכלל ותאמינו לי הטעינה תיקח שנה אבל מאוד מומלץ.http://www.digit-life.com/articles/sumagf4ti/index.html
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים בהחלט נראה מבטיח... אבל לא חושב שיצא לי אי-פעם לקרוא ביקורת שגם מתייחסת לטיב הפילטרים שנמצאים על גבי הכרטיס של S/U/M/A.האם הם איכותיים?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר הפילטרים טובים והכתבה מוכיח שהכרטיסים של SUMA הם מצויינים ולא סתם זולים כמו איזה PALIT ובכלל שאתכתבה ענקית הא כמה זמו לקח לי להעלות אותה אם 56K.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים Test resultsThe 2D quality is superb, no problems even at 1600x1200x85 Hz.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים ושאלה זהה,איזה כרטיס מסך יותר טוב (מבחינת ביצועים)-(הכוונה היא לכ.מסך עם צ'יפסט שלGF4 Ti 4200)GainWordLedtek S/U/M/Aואני יודע שיש הבדלים תהומיים במחיר, לידע כללי
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים Lumber_Jack Jim אל תגיד שLEADTEK וSUMA הם אותו הדבר כי בכל זאת על SUMA אמרו שהם מעולים אבל על לידטק אמרו שהם יותר טובים ממטרוקס G400! זאת מחמאה גדולה מאוד.אני חושב שעדיין LEADTEK נשארים בפיסגה חוץ מזה NVIDIA בחרו אותם להיות החברה הבלעדית באירופה לייצור כרטיסי מסך מקצועיים שלהם זה אומר משהו לא?
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים בשבילך אני מוכן לוותר על הטיעון שלי...ניסוח חדש:הלידטק עדיפים ואחריהם כל השאר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.