עבור לתוכן

מישהו יודע על מנשא זרוע לנגני MP3?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם ,

אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ???

יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?...

מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

רצתי כבר עם המכשיר, לא חויתי תקיעות. ואם כן יש אחריות :)

בנוגע למנשא יד, חפש מין גומי כזה שנתפס לך טוב על היד וחבר איליו את המכשיר שהוא בתוך הנרתיק.

פורסם
  • מחבר

רצתי כבר עם המכשיר, לא חויתי תקיעות. ואם כן יש אחריות :)

בנוגע למנשא יד, חפש מין גומי כזה שנתפס לך טוב על היד וחבר איליו את המכשיר שהוא בתוך הנרתיק.

תודה...

פשוט רציתי לדעת כי קראתי שנגני HDD פחות עמידים למרות הבאפר שיש להם....

ויש מנשאים מובנים לאייפוד מיני...ורק לאיריבר H10 אין...

פורסם

שמע בעזרת הנרתיק אתה יכול לתלות על המכנס שלך ללא שום בעיה.

בכל מקרה שלא תבין אותי לא נכון, אם תרוץ הרבה עם המכשיר בסופו של דבר תהיה בעיה או שזה יקצר את אורך חייו של המכשיר.

למכשיר יש 32mb זיכרון באפר כך שגם אם יש איזושהי בעיה יש לך לפחות 20 דקות של שמיעה כך שהוא כמו מין אנטישוק של דיסקמנים.

בכל מקרה אם ברצונך לשמור את ה-H10 החמודי והמתוקי שלך מכל צרה שהיא הקפד שהוא לא ייפול, ואם אתה רוכב דאונהיל\פרירייד בהחלט הוא לא מתאים!

אבל יש אחריות למצבים כאלו שמתקלקל לא?

פורסם

מה הבעיה עם רכיבת דאונהיל?

פורסם

קפיצות מרובות... הנגן יהפוך ל- :silly:

פורסם

שמע זה לא קפיצות גדול מקסימום שתי מטר ואמור להיות בולם(עדיף 87) באופני דאונהיל פרירייד זה מסוכן

פורסם

לא מומלץ לקפוץ עם נגן מבוסס HD

הוא ימשיך לנגן אבל אתה תקצר את אורך החיים שלו

פורסם

שתי מטר זה רציני, התכוונתי לנסיעת כביש לא לנסיעת שטח, פרירייד או דהונהיל שכולם נורא קופצנים...

לא רק שעם הנגן מוחזק קצת רופף הוא יכול לעוף, גם כל קפיצה יכולה להרוס אותו... 2 מטר זה לא קצת בכלל...

פורסם

אבל תחשוב ברכיבת דאונהיל הברכיים אמורות להיות מכופפות וככה הם פועלות כמו מערכת מתלים הידרואלית ובדאונהיל(לפחות תחתורי) את לא אמור לקפוץ הרבה כי זה גוזל זמן אתה אמור לחשוב כמו מים(לא להיות רכרוכי) וחוץ מזה יש שוב את הכולם הקדמי שהמינומום הוא 87 והאחרוי שהוא מיננימום 32

פורסם

אני לא איזה רוכב מקוצועי, אבל היה לי איזה מסלולון של איזה 5 דקות בואדי ליד ורכבתי איזה שנה ברצינות.

לפי תחרויות וכאלו שראיתי, מקצוע הדהונהיל כולל הרבה קפיצות והרבה נפילות כואבות (לך ולו... :) ) אז לדעתי לא מומלץ גם לזה.

פורסם

אז זה פרירייד לא דאונהיל

פורסם

זה כן דהונהיל שאתה יורד במהירות מטורפת שביל וכן יש קפיצות ויש נפילות... לפחות ברמות הגבוהות...

פורסם

לא מומלץ לקפוץ עם נגן מבוסס HD

הוא ימשיך לנגן אבל אתה תקצר את אורך החיים שלו

אבל הוא רק עם פלטה אחת

וחברה אני נסברתי מה ההבדלים בין דאונהיל לפריריידתעשו עם זה מה שבא לכם רק בואו לא נגרור את התארד

פורסם

זה כן דהונהיל שאתה יורד במהירות מטורפת שביל וכן יש קפיצות ויש נפילות... לפחות ברמות הגבוהות...

לפי זה אל תיקח H10 אלא רק נגן פלאש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים